Τελευταία ΝέαΤεχνολογία

Προτάσεις Marketstrom για ένα άνετο & ποιοτικό υπνοδωμάτιο

Η διακόσμηση και η ανακαίνιση της κρεβατοκάμαρας είναι προσωπική επιλογή του καθενός, ανάλογα με το γούστο και το budget τους. Μερικοί συνεργάζονται με διακοσμητή χώρου, άλλοι αφιερώνουν σημαντικό μέρος του χρόνου τους για να διαλέξουν εκείνοι μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Εμείς εκμεταλλευόμαστε τις καινούργιες παραλαβές από κρεβατοκάμαρες υψηλής ποιότητας και αισθητικής και σας προτείνουμε κάποια σχέδια που ήδη έχουν μεγάλη ζήτηση και ένα οικονομικό στρώμα που μπορείτε να συνδυάσετε!

Κρεβάτι από ξύλο και επένδυση μελαμίνης

Μία πολύ μοντέρνα ιδέα με κομψούς συνδυασμούς υλικών που θα ταιριάξει στον χώρο σας, θα τον αναβαθμίσει και θα τον κάνει πιο μοντέρνο και ιδιαίτερο. Τα ξύλινα κρεβάτια μπορείτε να το ξεχρεώσετε έως 4 άτοκες δόσεις. Οι αποχρώσεις αλλάζουν ανάλογα με τις αποχρώσεις του δωματίου σας και τις απαιτήσεις σας. Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν.

Μεταλλικό κρεβάτι με χειροποίητους κόμπους

Τα χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια κεντρίζουν πάντα το ενδιαφέρον και ταιριάζουν σε κάθε διακόσμηση. Το μεταλλικό κρεβάτι Γαλήνη, ελληνικής κατασκευής, είναι ένα απ’ αυτά, με 5 χρόνια εγγύηση! Τα χρώματα που επιλέγονται είναι ηλεκτροστατικής βαφής και έχουν μεγάλη αντοχή στον χρόνο. Αν επιθυμείτε συγκεκριμένες διαστάσεις, μπορούμε να τις φτιάξουμε!

Στρώμα χωρίς ελατήρια

Αν θέλετε οικονομικά στρώματα, χωρίς ελατήρια, με πυρήνα από latex και 7 διαβαθμισμένες ζώνες σκληρότητας, το στρώμα Reflex της CandiaStrom, είναι η καλύτερή σας επιλογή. Η επεξεργασία με αλόη βέρα το κάνει ακόμα πιο θελκτικό. Θα περιμένετε πως και πως την στιγμή που θα ξαπλώσετε πάνω του! Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Μπείτε στο Marketstrom και βρείτε ό,τι χρειάζεστε για το υπνοδωμάτιό σας, σε λογικές τιμές και τέλεια ποιότητα!

Σχετικά Άρθρα