Lifestyle Τελευταία Νέα

Εκδρομή μετά την καραντίνα– Τι να βάλετε στον σάκο σας και να φύγετε

Ήρθε η στιγμή, χωρίς περιορισμούς να πάτε την εκδρομή σας, το μικρό ταξιδάκι σας και να ξεφύγετε από την γειτονιά σας που την έχετε ζήσει για τα καλά τον τελευταίο καιρό λόγω καραντίνας. Φτιάξτε το σακίδιό σας με 2+1 ανδρικά ρούχα που θα χρειαστείτε για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Μαγιό

Το πιθανότερο είναι να περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στην παραλία. Ένα καινούργιο μαγιό θα σας ανανεώσει.

Κοντό σορτς μαγιό σε πολλές αποχρώσεις με την ραφ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. 100% νάιλον με σπασουάρ και τσέπη στο πίσω μέρος. Σε κανονική γραμμή. Βρείτε το εδώ σε ακόμα 4 καλοκαιρινές αποχρώσεις.

Βερμούδα αθλητική

Ό,τι πιο άνετο υπάρχει για τον άνδρα στις διακοπές είναι η αθλητική βερμούδα, η οποία μπορεί να φορεθεί σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας. Το πλεονέκτημά τους είναι ότι αυξομειώνονται και η άνετη γραμμή τους είναι ιδανική για να μην κολλάει πάνω στο δέρμα και ζεσταίνει. Σε κόκκινο και άλλες 4 αγαπημένες αποχρώσεις. Περισσότερα εδώ.

Απλό t-shirt

Όσα t-shirt και να αγοράσετε κάθε καλοκαίρι θα θέλετε καινούργια και είναι φυσικό αφού είναι το πιο πολυφορεμένο ανδρικό ρούχο. Το καινούργιο σχέδιο 3GUYSOVALPOCKET μπορείτε να το βρείτε σε πολλές αποχρώσεις ανάλογα με τα ρούχα που έχετε.

Σαγιονάρες

Σαγιονάρες σε μοναδικά χρώματα & σχέδια για τις πιο εντυπωσιακές βόλτες στην παραλία τωρα στην διάθεσή σας. Το πλεονεκτημά τους είναι το πολύ άνετο στυλ & το ξεκούραστο περπάτημα που προσφέρει. Περισσότερα για αυτή τη μοναδικά καλόγουστη σαγιονάρα, θες μόνο ένα κλικ!

Βρείτε όλη την καλοκαιρινή συλλογή από ανδρικά ρούχα 3GUYS!

Σχετικά Άρθρα