Lifestyle Τελευταία Νέα

Όψεις πορσελάνης και ρητίνης: Η καλύτερη λύση υπό προϋποθέσεις

Η αισθητική οδοντιατρική είναι ένας κλάδος, ο οποίος μπορεί να σας αλλάξει την εμφάνιση του προσώπου σας, προσφέροντας ένα χαμόγελο στο οποίο θα καθρεφτίζονται ολόισια δόντια. Οι όψεις πορσελάνης, το lifting δοντιών, οι όψεις ρητίνης είναι από τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε για να μπορέσετε να ομορφύνετε το πρόσωπό σας και να επανακτήσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση.

Ένας χειρουργός οδοντίατρος μπορεί να σας προτείνει την λύση που ταιριάζει στη γνάθο σας, σύμφωνα με την κατάσταση της οδοντοστοιχίας σας.

Οι όψεις ρητίνης και πορσελάνηςαποτελούν την καλύτερη ίσως λύση για δόντια, τα οποία δεν μπορούν να διορθωθούν εύκολα και αντιμετωπίζουν κενά και σπασίματα, ανεπανόρθωτα. Το αποτέλεσμα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μοναδικό, αφού τα δόντια στοιχίζονται σε μία αρμονική οδοντοστοιχία. Βέβαια με το πέρας των συνεδριών μπορεί να γίνει και λεύκανση για να επισφραγιστεί η καλαίσθητη εικόνα.

Ο οδοντίατρος δουλεύει το κάθε δόντι σαν ξεχωριστό κομμάτι ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο και να διαρκέσει για πολλά χρόνια. Οι συνεδρίες που απαιτούνται είναι λίγες και δεν διαρκούν πολλή ώρα. Ακόμα και ένας πολυάσχολος επαγγελματίας μπορεί να πραγματοποιήσει τα ραντεβού του.

Θα πρέπει να υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις για να τοποθετηθούν οιόψεις ρητίνης ή πορσελάνης. Τα δόντια θα πρέπει να έχουν θεραπευτεί από τυχόν σφραγίσματα, απονευρώσεις, περιοδοντίτιδα, τερηδόνα κ.τ.λ.

Σε ποιες περιπτώσεις είστε ιδανικός υποψήφιος για εργασίες αισθητικής οδοντιατρικής;

  • Σε δόντια με κενά που πρέπει να ενωθούν
  • Σε μικρά δόντια που θέλουν να πάρουν όγκο για ομοιομορφία
  • Σε δόντια που έχουν μαυρίσει
  • Σε δόντια που έχουν υποστεί πολλά σφραγίσματα
  • Σε στραβά δόντια που δεν επιδιορθώνονται με σιδεράκια

Χειρουργός Οδοντίατρος

Dr. ΤσεγρένηΘεοδώρα

drtsegreni.gr

Σχετικά Άρθρα