Κουζίνα Τελευταία Νέα

Γίνετε… MasterChef στην κουζίνα σας με εξοπλισμό κορυφαίας ποιότητας!

Hμαγειρική είναι για πολλούς τέχνη και μεράκι, είναι τρόπος έκφρασης. Για να φτάσει στο πιάτο μας ένα φαγητό, έχει περάσει από πολλά στάδια. Αυτά τα στάδια περιλαμβάνουν σκεύη μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής και αξεσουάρ που προετοιμάζουν το φαγητό και διευκολύνουν και τον ίδιο τον μάγειρα!

Εσείς έχετε στην κουζίνα σας όλα τα απαραίτητα για τις αγαπημένες σας συνταγές;

Σας προτείνουμε από τη συλλογή Παρουσίαση επαγγελματικά είδη για να εξοπλίσετε την κουζίνα σας με νέα σκεύη και αξεσουάρ που κάθε ερασιτέχνης ή επαγγελματίας μάγειρας χρησιμοποιεί καθημερινά!

Επαγγελματικό μίξερ KitchenAid

επαγγελματικά μίξερ δεν μπορούν να απουσιάζουν από την κουζίνα ενός ανθρώπου, ο οποίος σέβεται μαγειρικά τον εαυτό του. Δεν χρειάζονται συστάσεις για τα μίξερ της KitchenAid, της σειράς Artistan. Το σύγχρονο design τους και η απόδοσή τους είναι οι αιτίες της τόσο μεγάλης ζήτησης που έχουν.

Το πραγματικά αξιοζήλευτο επαγγελματικό μίξερ των 4,8lt, που μπορείτε να βρείτε εδώ, είναι εξαιρετικά σταθερό, ιδανικό για τις ζύμες σας (μπορεί να επεξεργαστεί έως και 1kg αλεύρι) και κατάλληλο για εσάς που είστε απαιτητικοί και θέλετε το τέλειο αποτέλεσμα. Αφήστε το στον πάγκο της κουζίνας σας μόνιμα, αν είστε λάτρης της ζαχαροπλαστικής και το χρησιμοποιείτε καθημερινά! Σε 7 παλ και έντονες αποχρώσεις.

ΠολυκόφτηςWMF

Οι πολυκόφτες είναι πολεμικές τέχνες σε μορφή μηχανής. Τεμαχίζουν, ψιλοκόβουν, τρίβουν, πολτοποιούν…με μία κίνηση!OπολυκόφτηςWMF της σειράς KultX είναι ένα ανθεκτικό και πρακτικό εργαλείο, το οποίο προτείνεται για καθημερινή χρήση. Μικρός και κομψός αλλά ταυτόχρονα ισχυρός προσφέρει άνεση στις εργασίες μαγειρικής, εξοικονομώντας χώρο.

Τα προϊόντα της WMFαπαντούν στις σύγχρονες ανάγκες εξοπλισμού κουζίνας και έχουν βραβευτεί επανειλημμένως. Με την δοκιμή τους θα γίνετε και εσείς λάτρεις του motto του brand: «Η ζωή έχει υπέροχη γεύση»!

Μαχαίρια Κουζίνας & Βάσεις Κοπής

Τα μαχαίρια κουζίνας μας συντροφεύουν κάθε ημέρα είτε στην παρασκευή είτε στη βρώση του καθημερινού μας φαγητού. Με το σετ 5 μαχαιριών JosephJoseph, μπορείτε να κόψετε από ψωμί μέχρι κρεατικά, λαχανικά αλλά και κάθε σκληρή και μαλακή τροφή που θέλετε να προσθέσετε στο φαγητό σας. Εξοικονομήστε χώρο με τα μαχαίρια και τη θήκη τους και συνδυάστε τα με μία βάση κοπής. Ιδανική πρόταση για δώρο σπιτιού και κάθε περίσταση!

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι τα προϊόντα JosephJosephχρησιμοποιούνται στο μεγάλο κατάστημα του μουσείου μοντέρνας τέχνης ΜΟΜΑ στη Νέα Υόρκη!

Επισκεφθείτε το parousiasi.gr για τις onlineαγορές σας, με δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€ και πολυτελέστατο περιτύλιγμα δώρου!

Σχετικά Άρθρα