ΕπιχειρήσειςΤελευταία Νέα

Καθημερινά outfitsαπό 3GUYSγια όλες τις ώρες της ημέρας

Τα ανδρικά ρούχα 3GUYS, έχουν το δικό τους ύφος γι’ αυτό είναι τόσο αγαπητά στο νεανικό – και όχι μόνο- κοινό. Έχουν προσωπικότητα και αντιπροσωπεύουν το νέο, το χαλαρό, το άνετο, το προσιτό. Ρούχα που μπορείτε να φοράτε σε καθημερινή βάση, χωρίς περιορισμούς, συνδυάζοντάς τα με αμέτρητα items ανάλογα με την casual περίσταση.

Επικεντρωνόμαστε στην χειμωνιάτικη collection και προτείνουμε ένα κλασικό σύνολο που όλες οι ηλικίες το διαλέγουν γιατί προσφέρει στυλ και σικάτο αποτέλεσμα. Ο λόγος για τις ζακέτες και τα υφασμάτινα παντελόνια!

Ανδρικές ζακέτες

Η πλεκτή μαύρη ζακέτα RIKείναι ένα αρκετά casual σχέδιο, το οποίο θα λέγαμε ότι αφορά τόσο ένα φούτερ όσο και μία ζακέτα. Αντιπροσωπεύει ένα νεανικό trend που φοριέται τόσο με τοchinos όσο και με το σκισμένο σας τζιν. Η επένδυση οικολογικής γούνας στο εσωτερικό την μετατρέπουν σε πανωφόρι κάποιους μήνες του χρόνου, ενώ τις πιο κρύες μέρες φοριέται κάτω από το μπουφάν σας κρατάει ζεστούς και κομψούς.

Από την άλλη η ζακέτα Core που θα βρείτε εδώ,προσφέρει ένα πιο σοφιστικέ και πιο «επίσημο» outfit το οποίο φοριέται όλες τις ώρες τις ημέρας, με μεγάλη ευκολία.

Chinos παντελόνια

Τα υφασμάτινα παντελόνια ανήκουν στο μεταίχμιο του casual με το formal και αναλόγως με την φόρμα τους και το στυλ τους μπορούν να συνδυαστούν τόσο με αθλητικό outfit όσο και με πιο προσεγμένο στυλ. Είναι ένα κομμάτι κλειδί που καλό είναι να εντάξετε στην συλλογή σας, επιλέγοντας ευκολοσυνδύαστες αποχρώσεις.

Τόσο το παντελόνι chinos σε γκρι όσο και το υφασμάτινο cargo είναι προτάσεις που ανήκουν στο urbanlook και φοριούνται όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Περισσότερα σχέδια σε ανδρικά ρούχα που προάγουν το casual και τοανδρικό σικ, στο ηλεκτρονικό κατάστημα 3GUYS.

Σχετικά Άρθρα