Lifestyle Τελευταία Νέα

Φωτιστικά εξωτερικού χώρου και φωτιστικά οροφής – Ποιοτικές επιλογές για μοντέρνα σπίτια

Ο φωτισμός στο σπίτι είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία που εντάσσονται στην διακόσμηση και στην λειτουργικότητά του. Εσείς πόσο καιρό έχετε να αλλάξετε φωτιστικά και να δώσετε μία άλλη πνοή στον χώρο σας; Επιλέγουμε από την εταιρεία PetridisLightingμερικά από τα πιο όμορφα και ποιοτικά φωτιστικά που μπορούν να χαρίσουν στον χώρο σας μία εναλλακτική πρόταση.

Τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου από την άλλη παίζουν κι αυτά πολύ σημαντικό ρόλο στην συνολική εμφάνιση του σπιτιού, οπότε είναι πολύ σημαντικό μαζί με τα εσωτερικού χώρου να διαλέξετε ανάλογης ποιότητας και φωτιστικά εξωτερικού χώρου.

Φωτιστικά εξωτερικού χώρου

Το φωτιστικό αυτό (λεπτομέρειες από εδώ) συνδυάζει αισθητική και ποιότητα. Η τεχνολογία Led προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα και κάνει τον κήπο πραγματικά μοναδικό. Αντέχει σε κάθε καιρική συνθήκη με σώμα αλουμινίου βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή. Η απόδοσή του φτάνει τις 50.000 ώρες.

  • Εκτός από φωτιστικά outdoor μοντέρνου design, μπορείτε να βρείτε και κλασικές απλές απλίκες, οι οποίες τοποθετούνται και σε ψηλά σημεία στον κήπο ή επιδαπέδια ώστε να φωτίσετε ένα μονοπάτι.

Φωτιστικό οροφής

Το φωτιστικό οροφής δεν χρειάζεται να κρέμεται, μπορεί να είναι καρφωτό, προσφέροντας υψηλή ποιότητα φωτισμού. Το γαλβανισμένο ατσάλι και το περίβλημα αλουμινίου συνδυάζει extra ποιότητα σε αντοχή και design, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί όχι μόνο σε κεντρικούς χώρους αλλά και σε κρεβατοκάμαρα ή σε επαγγελματικούς χώρους. Η θερμική διαχείριση είναι πολύ αποτελεσματική ενώ η απόδοσή του φτάνει τις 50.000 ώρες.

Στην PetridisLighting θα βρείτε κορυφαίο αρχιτεκτονικό επαγγελματικό φωτισμό led, συνεργασίες με τους πιο γνωστούς οίκους φωτισμού και πάνω από 55 χρόνια εμπειρίας.

Σχετικά Άρθρα