Κόμματα Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Νέα Νομαρχιακή στον Σύριζα Ξάνθης, κυριάρχησε ο Χατζηθεοδώρου έναντι της ομάδας Γιαννακίδη

Δυο ομάδες συγκρούστηκαν τον προηγούμενο μήνα στην Ξάνθη για την επικράτησή τους στην νομαρχιακή επιτροπή του Σύριζα Ξάνθης. Η πρώτη του Γιώργου Χατζηθεοδώρου και η δεύτερη του πρώην υπουργού Στάθη Γιαννακίδη. Τελικά επικράτησε και με μεγάλη διαφορά μάλιστα η ομάδα του πρώην και νυν συντονιστή του Σύριζα Ξάνθης Γιώργου Χατζηθεωθώρου. Ακολουθεί η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων:

Μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες που κράτησαν πάνω από έναν 1 μήνα, με τις ΓΣ  των οργανώσεων μελών, την εκλογή νέων συντονιστικών στις οργανώσεις μελών του κόμματος, την εκλογή Αντιπροσώπων για τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 31/1/21 και την εκλογή της νέας ΝΕ που έγινε στις 6,7/2/21, 

συνεδρίασεστις 13/2/2021, μέσω τηλεδιάσκεψης, η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ της ΠΕ Ξάνθης, με θέμα την εκλογή του νέου Συντονιστή,  του Αν. Συντονιστή  και της 3μελούς Γραμματείας της ΝΕ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή εξέλεξε: Γιώργο Χατζηθεοδώρουως Συντονιστή,

Τατιανό Ιωαννίδηως Αν. Συντονιστή  και

μέλη της Γραμματείας:Βασίλη Καπηλίδη

Αριάνα Παπαϊωάννου

Δημήτρη Πολυχρόνη

αναθέτοντάς τους να παρουσιάσουν σε επόμενη συνεδρίαση, την πρόταση για το νέο πολιτικό πλαίσιο και το οργανόγραμμα λειτουργίας του νομαρχιακού οργάνου.

Η σύνθεση της νέας ΝΕ:

ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 
ΑΝΤΑΜΠΟΥΦΗΣ ΝΙΚΟΣ 
ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣυντονίστρια ΟΜΔυτ Τομέα
ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ 
ΔΕΡΜΕΝΤΖΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 
ΕΞΙΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΤΙΑΝΟΣ 
ΚΑΛΙΑΜΠΑΚΑΣ ΝΙΚΟΣ 
ΚΑΠΗΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣΣυντονιστής ΟΜ Σταυρούπολης
ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΠΑΡΗΣ 
ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑΣυντονίστρια ΟΜ Αβδήρων
ΜΑΚΡΗ ΝΑΤΑΣΑ 
ΜΠΑΜΠΑΪΤΟΥ ΡΑΝΙΑ 
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΡΙΑΝΑ 
ΠΕΤΣΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
ΣΕΧΛΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 
ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 
ΤΖΑΜΠΑΖΗ ΜΑΡΙΑΣυντονίστρια ΟΜ Αν. Τομέα
ΤΣΕΛΕΠΗ ΑΝΝΕΤΑ 
ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ 
ΜΕΣΤΑΝ ΟΣΜΑΝ ΟΥΜΙΤΩς Συντονιστής ΟΜΣελέρου

Η επόμενη μέρα βρίσκει τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πιο έτοιμη από ποτέ, για να βγει δυναμικά μπροστά, ενωμένη, ανανεωμένη και συσπειρωμένη, για να στηρίξει την τοπική κοινωνία, που απερίσκεπτα και καταστροφικά έπληξε η κυβερνητική πολιτική,χρησιμοποιώντας και την πανδημία. Την υγειονομική κρίση ακολουθεί η οικονομική αλλά και η συρρίκνωση της Δημοκρατίας.

Χρέος μας είναι η αλλαγή και η νίκη.

Σχετικά Άρθρα