ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Covid-19: Πήρε ανάσα το Νοσοκομείο Ξάνθης. Εμβολιαστικό κέντρο στον Εχίνο (Μικρή βλάβη στην θέρμανση της χειρουργικής το ΣΚ)

Πήρε ανάσα από τους ασθενείς που νοσήλευε σε 3 κλινικές του το νοσοκομείου της Ξάνθης μιας και τον τελευταίο μήνα έχουμε μεγάλη ύφεση των κρουσμάτων. Έτσι σήμερα υπάρχει νοσήλια ασθενών με κορωνοϊό μόνο σε μια κλινική και μερικά κρεβάτια ΜΕΘ.

Στο θέμα των εμβολιασμών τα πράγματα πάνε καλά μιας και γίνονται καθημερινά περίπυ 80 με 100 εμβόλια σε ηλικιωμένους συμπολίτες μας στο ίδιο το νοσοκομείο Ξάνθης και από τα μέσα της εβδομάδας θα ανοίξει (προς συνδρομή) και το εμβολιαστικό κέντρο στον Εχίνο.

Την ίδια ώρα ξεκίνησαν οι εργασίες αναβάθμισης με σωληνώσεις για έξτρα παροχή οξυγόνο αλλά είχαμε και μια βλάβη στην θέρμανση της χειρουργικής μονάδας η οποία αντιμετωπίσθηκε μερικώς εντός του Σαββατοκύριακου και σήμερα θα γίνει η πλήρης αποκατάστασή της με την έλευση και του εξαρτήματος που παρουσίασε βλάβη.

(Αργά αλλά σταθερά τα βήματα της επανόδου στην κανονικότητα και πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών).

Σχετικά Άρθρα