Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Τα 9 καλύτερα δώρα για ένα σπίτι

Αν ξεμείνετε ποτέ από ιδέες για το τι θα κάνετε δώρο σε κάποιον, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε ένα μαγαζί με είδη για το σπίτι. Ιδανική λύση για κάθε οικονομικό προϋπολογισμό και μπορεί να είναι από αρκετά προσωπικά μέχρι εντελώς τυπικά. Το μόνο που μένει είναι να βάλετε την έμπνευση και το γούστο σας!

Τσαγιέρα

Κινέζικη, βρετανική, παραδοσιακή, μοντέρνα, είναι ένα καλόγουστο δώρο που μπορείτε να κάνετε. Υπάρχουν σετ με κούπες, σουρωτήρι ακόμα και με ποικιλίες αρωματικού τσαγιού για πιο ολοκληρωμένη πρόταση. Επιπλέον, είναι σε πολλές περιπτώσεις χρήσιμη είτε πίνει κάποιος τσάι, είτε το προσφέρει στους καλεσμένους του είτε το χρησιμοποιήσει σαν καταπραϋντικό προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα κρύωμα.

Βάζο

Μην υποτιμάτε το βάζο γιατί αυτά που είναι φτιαγμένα από καλό κρύσταλλο μπορεί να κοστίζουν μια μικρή περιουσία. Εξάλλου, τις προηγούμενες δεκαετίες το βάζο θεωρούνταν από τα ακριβότερα δώρα για έναν γάμο. Οι χρήσεις του… πολλαπλές! Σε κάθε σπίτι μπαίνουν λουλούδια, ενώ η πιο μοντέρνα τάση θέλει τα βάζα στο πάτωμα με αποξηραμένα μυρωδικά ή λαμπάκια led.

Κηροπήγια και κεριά

Αποτελούν τα πιο κλασικά διακοσμητικά σπιτιού και ποτέ δεν είναι αρκετά. Γυάλινα ή ασημένια κηροπήγια μπορούν να προδώσουν ιδιαίτερη φινέτσα στο σαλόνι ή την τραπεζαρία. Τα αρωματικά κεριά χαλαρώνουν τις αισθήσεις, φτιάχνουν ατμόσφαιρα και κάνουν κάθε χώρο να μυρίζει πανέμορφα.

Κουτιά αποθήκευσης

Εκτόςαπότα απλά μονόχρωμα υπάρχουν τα μπαμπού, τα ψάθινα, με διάφορα patterns, ενώ ενδιαφέρον έχουν και τα παιδικά σχέδια με ζώα, αστέρια, πλανήτες και ήρωες από παιδικές ταινίες και κόμικς. Είναιπολύπρακτικάκαιχρειάζονταισεκάθεσπίτι.

Ρολόι τοίχου

Από ένα ξύλινο που έχει αγοραστεί από αντικερί μέχρι ένα γυάλινο που απεικονίζει το λογότυπο ενός μουσικού συγκροτήματος ή κάτι πιο μοντέρνο που λειτουργεί σαν προτζέκτορας προβάλλοντας την ώρα στον τοίχο, είναι ένα αξιόλογο και χρήσιμο κομμάτι.

Πίνακας ζωγραφικής

Η παρουσία ενός έργου τέχνης, πάντα αναβαθμίζει έναν χώρο. Τοπία, αντιγραφές από διάσημους πίνακες, γεωμετρικά σχήματα, δίνουν στιλ και άποψη σε κάθε σπίτι.

Λευκά είδη

Πετσέτες, μπουρνούζια, σεντόνια, μαξιλαροθήκες είναι πάντα ένα χρήσιμο δώρο. Ακόμα και είδη που «ντύνουν» το σπίτι όπως ριχτάρι για τον καναπέ ή τιςπολυθρόνες, κουβέρτες, μαξιλάρια καναπέ, μικρά χαλάκια, είναι πάντοτε μια ωραία πρόταση που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε σπίτι και ύφος.

Είδη κουζίνας

Μαχαιροπίρουνα, πιάτα,μπολ, είδη σερβιρίσματος, μικροσυσκευές, θήκες για αλάτι και πιπέρι, τραπεζομάντηλα και ό,τι χρειάζεται ένα στρωμένο τραπέζι, είναι ιδανικές λύσεις για δώρο και πάντα ευπρόσδεκτες σε κάθε σπίτι.

Επιτραπέζια παιχνίδια

Αρκετές παρέες έχουν σταθερά ραντεβού για να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια με τις ώρες. Πολλές οικογένειες προτιμούν αυτόν τον τρόπο για να περνούν ευχάριστα απογεύματα με τα παιδιά τους, οπότε σε κάθε σπίτι είναι ένας ωραίος τρόπος ψυχαγωγίας.

Οι ιδέες είναι ανεξάντλητες και κάθε σπίτι πάντα έχει κάτι που του λείπει. Το καλό με τα δώρα του σπιτιού είναι ότι μπαίνει κάρτα αλλαγής και ο κάτοχος μπορεί να το επιστρέψει με κάτι που του λείπει ή του ταιριάζει περισσότερο.

Σχετικά Άρθρα