Τελευταία ΝέαΤεχνολογία

Επιτραπέζια φωτιστικά-Επιδαπέδια φωτιστικά. Ποιοι είμαστε στο Luminus.Lighting

Το φυσικό μας κατάστημαLuminus.Lighting βρίσκεται στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς είναι ένα τετραώροφο κτίριο που διαθέτει ό,τι προϊόν υπάρχει σχετικά με το φωτισμό οικιακών αλλά και επαγγελματικών χώρων. Είμαστε ειδικοί στον ηλεκτρολογική ενέργεια και σε εμάς θα βρείτε πλούσιες συλλογές στα επιτραπέζια φωτιστικά, στα επιδαπέδια φωτιστικά αλλά και κρεμαστά φωτιστικά για κάθε χώρο του σπιτιού σας που θα ανανεώσουν και θα δώσουν τη σωστή ποσότητα φωτός στο χώρο σας.

Οι προμηθευτές μας είναι διάσημοι οίκοι κατασκευής φωτιστικών, εγχώριοι αλλά και  εξωτερικού που εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα στα υλικά κατασκευής αλλά και στο τελικό αποτέλεσμα. Όλα τα προϊόντα μας έχουν πιστοποιητικά ασφαλείας, αφού έχουν περάσει όλους τους απαιτούμενους ελέγχους. Τα σχέδια και τα υλικά τους είναι πρωτότυπα και μοναδικά κομμάτια  που δημιουργούν μικρά και μεγάλα έργα τέχνης για να στολίσουν τους αγαπημένους σας χώρους.

Μπορούμε να είμαστε πραγματικά πολύ υπερήφανοι για τις συνεργασίες και τις συλλογές μας γιατί τα προϊόντα μας είναι πραγματικά κομψοτεχνήματα που έχουν φτιαχτεί με μεράκι και αγάπη για το ντιζάιν και τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Τα επιτραπέζια φωτιστικά της Luminus.Lighting, είναι φωτιστικά ιδιαίτερα υψηλής αισθητικής και μπορούν να αναβαθμίσουν διακοσμητικά κάθε χώρο. Η συλλογή μας θα σας εντυπωσιάσει, αφού η γκάμα που φιλοξενούμε στην ιστοσελίδα μας πραγματικά μπορεί να καλύψει κάθε γούστο και κάθε απαίτηση. Μπορεί η μόδα και το ντιζάιν να εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, αλλά εμείς έχουμε επιλέξει να παντρεύουμε το παλιότερο με το καινούριο. Γι ΄ αυτό εξάλλου σε μας θα βρείτε κλασσικά επιτραπέζια φωτιστικά, με διακοσμητικούς κρυστάλλους, ή με αμπαζούρ σε πολλά και διαφορετικά χρώματα.  Τα σχέδια των κλασσικών σκελετών είναι όμορφα διακοσμημένα με σκαλισμένα σχέδια.

Στα μοντέρνα επιτραπέζια φωτιστικά της συλλογής μας θα βρείτε προϊόντα προσαρμοσμένα πλήρως στη σύγχρονη εποχή, με πιο λιτές γραμμές μεν αλλά με πρωταγωνιστές τα χρώματα και το σύγχρονο ντιζάιν. Είναι δημιουργήματα με βάση υλικά όπως το γυαλί και το ξύλο.

Επίσης, μία άλλη ξεχωριστή κατηγορία για εμάς είναι αυτή με τα επιδαπέδια φωτιστικά, είναι αυτά τα φωτιστικά που διακοσμούν το καθιστικό σας ή την κρεβατοκάμαρα σας. Προσφέρουν μια δυναμική στο χώρο σας, ανάλογα με το σχέδιο του. Στα επιδαπέδια φωτιστικά υπάρχει ένας διακόπτης όπου ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός.  Η γκάμα μας ποικίλλει ανάμεσα σε κλασσικά, vintage επιδαπέδια φωτιστικά με διακοσμητικά κρύσταλλα και λάμπες από πλέγματα αλλά και μοντέρνα επιδαπέδια φωτιστικά, εμπνευσμένα από τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, φτιαγμένα από υλικά όπως το γυαλί , το μπαμπού ή τα πολυτελή μέταλλα.

Επιδαπέδια και επιτραπέζια φωτιστικά είναι εδώ για να εμπλουτίσουν ή να ανανεώσουν τη διακόσμηση του χώρου σας. Χάρη στις διαπραγματευτικές μας ικανότητες και στις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει με τους προμηθευτές μας έχουμε πετύχει εμείς, στη Luminus.Lighting να έχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε ποιοτικότερα προϊόντα.  Εκτός από την οικονομική μας πολιτική αυτό που μας κάνει ακαταμάχητους στο χώρο του φωτισμού, είναι η αξιοπιστία μας ως προς τις συμβουλές που δίνουμε στους πελάτες μας, αλλά και ως προς την αυστηρή τήρηση κάθε συμφωνίας. Τιμούμε και σεβόμαστε όλο το κοινό μας γι΄ αυτό και θέλουμε πάντα να τους προσφέρουμε το καλύτερο.

Σχετικά Άρθρα