Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Η μαμά φτιάχνει το παιδικό δωμάτιο

Ήρθε η ώρα που πρέπει να ετοιμάσω το παιδικό δωμάτιο για το δεύτερο παιδάκι μου που έρχεται σε λίγο καιρό, εκτός από όλο το βρεφικό εξοπλισμό που πρέπει να αγοράσω, θέλω να ετοιμάσω και τη διακόσμηση του βρεφικού δωματίου. Θέλω πρωτότυπα σχέδια να κοσμήσουν τους τοίχους του μικρού μου. Οι στιγμές της βρεφικής και της παιδικής ηλικίας αξίζουν να είναι μοναδικές στη ζωή κάθε ανθρώπου.

Έβαλα τη μικρή μου για ύπνο και κάθισα στον υπολογιστή μου να ψάξω για διακόσμηση παιδικού δωματίου. Στη μηχανή αναζήτησης μου έβγαλε σαν πρώτη επιλογή τα αυτοκόλλητα τοίχου για παιδικό δωμάτιο. Η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου, γιατί έχοντας την εμπειρία από το πρώτο μου παιδάκι, ξέρω ότι η βρεφική ηλικία περνάει πολύ γρήγορα, ως συνέπεια αυτού η διακόσμηση του δωματίου θα αλλάξει σχετικά νωρίς.

Η αναζήτηση μου με οδηγεί στο stickerman.gr, από τις κριτικές φαίνεται ότι είναι οι καλύτεροι στο χώρο της διακόσμησης με τους περισσότερους ευχαριστημένους πελάτες. Για μένα αποτελεί εγγύησηότι έχουν και φυσικό κατάστημα, έτσι νομίζω ότι θα μπορώ να έχω την απαραίτητη υποστήριξη αν χρειαστώ οτιδήποτε σαν εξυπηρέτηση.

Στο stickerman.gr στην ενότητα παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου, ξεδιπλώθηκαν μπροστά μου παραστάσεις από παραμύθια κάθε είδους και κάθε εποχής. Πρίγκιπες, πειρατές με σεντούκια γεμάτα χρυσάφι , ιππότες  με κάστρα.Η ποικιλία τους είναι σχεδόν ανεξάντλητη, χαρούμενα, παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου με χαρακτηριστικές φατσούλες από ζωάκια , ήλιους και φεγγαράκια. Πραγματικά είναι όλα τα σχέδια τόσο όμορφα που η αναζήτηση μου έχει αποκτήσει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Θα επιλέξω διάφορα αυτοκόλλητα τοίχου, ώστε να συνδυάσω τουλάχιστον δύο θέματα σε διαφορετικές διαστάσεις, για να προσφέρω στο δωμάτιο την απαραίτητη ποικιλία σχεδίων,  αλλά ταυτόχρονα να δίνει αρμονία στο νέο μας παιδικό δωμάτιο. Θα ήθελα  το παιδάκι μου  να νιώθει ασφάλεια και γαλήνη μέσα στο δωμάτιο του. Μόλις λίγο μεγαλώσει θα καταλαβαίνει και είναι δεδομένο ότι θα εκτιμήσει τα σχέδια και τα χρώματα που θα κάνουν το δωμάτιο του τόσο μοναδικό.

Οι κριτικές του stickerman.gr λένε ότι τα παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου είναι τόσο καλοφτιαγμένα, που δεν ξεχωρίζουν από την επιφάνεια του τοίχου, φαίνονται σαν πρωτότυπες ζωγραφιές ενιαίες με τον τοίχο.  Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη με την έρευνα μου, δεν μπορώ λοιπόν να μην ανανεώσω και τη διακόσμηση του δωματίου της μικρής μου πριγκίπισσας.  Άλλωστε, τώρα πια θα είναι η ¨μεγάλη αδερφή¨, θα αλλάξει ο ρόλος της μέσα στο σπίτι, δεν γίνεται να μην αλλάξει και το δωμάτιο της.

Στον παιδικό σταθμό όλες οι συμμαθήτριες και οι φίλες της είναι ενθουσιασμένες με τις γνωστές πριγκίπισσες, και στο stickerman έχει παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου, με όλες τις πριγκίπισσες, η χιονάτη , η ωραία κοιμωμένη και η πεντάμορφη θα πάρουν σάρκα και μορφή στο παιδικό δωμάτιο της μικρής μου. Είμαι σίγουρη ότι μόλις δει το νέο της, ανανεωμένο χώρο θα ξεσπάσει σε κλάματα από ευτυχία και συγκίνηση.

Τα ¨έξυπνα¨ αυτοκόλλητα τοίχου δημιουργούνται  από τέτοια υλικά που όταν μεγαλώσουν λίγο τα παιδάκια μου και θελήσουν να αλλάξουν διακόσμηση στους τοίχους τους γίνεται εύκολα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα από κόλλα στην επιφάνεια, μπορούν να επανατοποθετηθούν μετά από όσο καιρό θέλω χωρίς να έχουν επιπτώσεις στην ποιότητα τους.

Αφού όρισα τις διαστάσεις που θέλω και τοποθέτησα τα προϊόντα στο καλάθι αγορών μου, διαπίστωσα το πόσο οικονομικά είναι, ο προϋπολογισμός που ήμουν έτοιμη να διαθέσω για τα παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου ήταν παραπάνω από τα χρήματα που θα διαθέσω τελικά. Νιώθω από όλες τις πλευρές κερδισμένη από τις αγορές μου και ανυπομονώ να δω ανανεωμένα τα πολύτιμα παιδικά μας δωμάτια.

Σχετικά Άρθρα