Λάσπη Τελευταία Νέα

Δεν θα κάνουν ότι θέλουν οι τράπεζες!!! Καταγγελία φορέων της Ξάνθης για το πρόστιμο 3000 ευρώ στον Αγροτικό Σύλλογο Τριγώνου

Είμαστε στο πλευρό του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου

Να ακυρωθεί το πρόστιμο της ντροπής

Τα Δ.Σ. των παρακάτω φορέωντης Ξάνθης καταγγέλλουν ως απαράδεκτη την απόφαση να επιβληθεί στον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου ΤριγώνουΈβρου το εξοντωτικό πρόστιμο των 3000 ευρώ για συμμετοχή σε συμβολική κινητοποίηση. Η συμβολική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις, κτλ) και αφορούσε την αντίθεση στο κλείσιμο υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια με αποτέλεσμα ο αγροτικός κόσμος της περιοχής και όχι μόνο να αναγκάζεται να διανύει 60 χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθεί.

Είναι καθαρό πως δεν υπήρχε κανένας υγειονομικός λόγος για την επιβολή του προστίμου και στόχος είναι η φίμωση και η τρομοκρατία, το χτύπημα της συνδικαλιστικής δράσης. Έρχεται σε μια περίοδο έντασης του κυβερνητικού αυταρχισμού και των απαγορεύσεων, αλλά και όξυνσης των προβλημάτων του λαού.

Ενώνουμε τη φωνή μας,εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και δηλώνουμε ότι δεν τρομοκρατούμαστε, ότι η πάλη του λαού τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας δεν μπορεί να σταματήσει και δε θα σταματήσει.

  • Απαιτούμε να ακυρωθεί το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου από το Αστυνομικό τμήμα Δικαίων.
  • Απαιτούμε από την κυβέρνηση να σταματήσει τη δίωξη της συνδικαλιστικής δράσης.

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης

Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψήφιων Διδακτόρων Π.Σ. Ξάνθης

Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητών Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα