slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ  Α.Σ. ΞΑΝΘΗΣ «ΕΡΑΤΩ» ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

Στο Λουτράκι  το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου έδωσε ραντεβού το παρόν και το μέλλον του ελληνικού τραμπολίνο , για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο Συλλόγων & Ατομικού Α’-Β’-Γ’ Κατηγοριών (Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων).

Στη διοργάνωση, που  πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος» του Λουτρακίου, πήραν  μέρος συνολικά 105 αθλητές – αθλήτριες και 23 σωματεία, που πήραν την πρόκριση μέσα από τους Προκριματικούς Αγώνες που έγιναν στις τέσσερις γεωγραφικές περιφέρειες και στους οποίους συμμετείχαν πάνω από 700 αθλητές από 30 και πλέον σωματεία. Την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πήραν οι 15 καλύτεροι αθλητές – αθλήτριες και οι 5 καλύτερες ομάδες σε κάθε κατηγορία και αγώνισμα.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα περιλάμβανε αγώνες στο Ατομικό Τραμπολίνο, στο Διπλό Μίνι-Τραμπολίνο και στο Συγχρονισμένο Τραμπολίνο. Ανάμεσα στους αθλητές που  αγωνίστηκαν ήταν και έξι αθλητές του Συλλόγου μας Α.Σ. Ξάνθης Ερατώ .Οι επιδώσεις τον αθλητών μας ήταν εξαιρετικές:

ΡΕΤΖΕΠ ΤΟΥΜΠΑΝ:  1η ΘΕΣΗ  ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΜΙΝΙ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ.

ΙΩΑΝΝΑ ΚΡΑΒΒΑΡΗ: 3η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ  ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΜΙΝΙ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ.

2η ΘΕΣΗ  ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ (ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ- ΙΩΑΝΝΑ ΚΡΑΒΒΑΡΗ – ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΥΡΤΕΣΗ- ΜΑΡΘΑ ΚΟΥΚΟΥΔΕΤΣΟΥ) ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΜΙΝΙ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΠΑΠΑΣΟΒΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΕΡΑΤΩ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟΥ 2019.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΞΑΝΘΗΣ «ΕΡΑΤΩ»

 

Σχετικά Άρθρα