slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Καταγγελία Χατζηθεοδωρου για απευθείας ανάθεση συντήρησης σχολικών κτηρίων από τον δήμο Ξάνθης (video Κανάλι 6)

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο συνδυασμός «Πολίτες για την Ξάνθη» σε βάρος της δημοτικής αρχής με επίκεντρο την συντήρηση του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού των σχολικών μονάδων που είναι στην ευθύνη του δήμου Ξάνθης.

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε δημόσια μέσα από δημοσίευσή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες για την Ξάνθη» και υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου ο οποίος απηύθυνε ερωτήματα προς τον απερχόμενο δήμαρχο Ξάνθης, Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στην συντήρηση του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού των σχολικών μονάδων που ανήκουν στην ευθύνη του δήμου Ξάνθης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανάρτηση του κυρίου Χατζηθεοδώρου: «Μεγάλο ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα από τον απερχόμενο δήμαρχο για την αποκατάσταση του κολυμβητηρίου, του κυνοκομείου, αλλά και τη συντήρηση του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού των σχολικών μονάδων. Μόνο που για το τελευταίο μαθαίνουμε, από διευθυντές, ότι έγινε απευθείας ανάθεση σε παλαιό υποψήφιο για την αυτοδιοίκηση (τυχαίο), όπου μάλιστα εκβιαστικά χωρίς ενημέρωση των διευθυντών, στέλνει ήδη τιμολόγια με τεράστια ποσά. Καμία έρευνα αγοράς και καμία διαδικασία μέσω των διευθυντών των σχολείων. Εύλογες οι «ανησυχίες» του απερχόμενου δημάρχου, να επιδείξει «έργο». Ρωτάμε όμως τον κ. Δημαρχόπουλο. Ισχύει αυτή η καταγγελία; Έγινε διαγωνισμός και ανατέθηκε το έργο στην καλύτερη προσφορά; Ας απαντήσει ο δήμαρχος στους Ξανθιώτες».

Σχετικά Άρθρα