slider Επιχειρηματικότητα Τελευταία Νέα

Δείτε τις ομορφιές του Πόρτο Λάγος μέσα από το νέο βίντεο του Ξενοδοχείου Rooms Porto Lagos

Το Ξενοδοχείο PORTO LAGOS ROOMS βρίσκεται στο Πόρτο Λάγος της Ξάνθης απέχοντας 24 χλμ από την πόλη. Από την Κομοτηνή απέχει 27 χλμ ενώ η πλησιέστερα πόλη της Βούλγαρίας το Zlatograd είναι στα 42 χιλιόμετρα. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, 73 χιλιόμετρα από τον ξενώνα.

Διαθέτει δωρεάν Wi-Fi, μπάρμπεκιου και παιδική χαρά. Το Πόρτο Λάγος Rooms προσφέρει φιλικό περιβάλλον προς τα κατοικίδια.

Διατίθεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στο χώρο του ξενοδοχείου. Τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση. Κάποια από τα δωμάτια διαθέτουν καθιστικό, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε.

Δωρεάν χρήση ποδηλάτων και ενοικίαση ποδηλάτων είναι διαθέσιμα σε αυτόν τον ξενώνα και η περιοχή είναι ιδανική για wind surfing. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες στη γύρω περιοχή, όπως καταδύσεις, ποδηλασία και ψάρεμα.

Περισσότερα και κρατήσεις http://www.portolagos.com/

Τηλ. +30 2541096255

Δείτε τις ομορφιές του Πόρτο Λάγος μέσα από το νέο βίντεο του Ξενοδοχείου Rooms Porto Lagos

Το βίντεο είναι μια παραγωγή της Business Content Creators Σταύρος Καρυπίδης (ενώ σε μερικά πλάνα χρησημοποιήθηκε και υλικό που παρείχε το Ξενοδοχείο). Τα εναέρια πλάνα είναι της Μαίρης Δαληκριάδου Drone Aero View.

Business Content Creators παράγουμε βίντεο, φωτογραφίες και γραφικά. Δημιουργούμε κείμενα διαγωνισμούς και ενδιαφέροντα post για την σελίδα σας στο FaceBook. Διαχειριζόμαστε επαγγελματικά τα social media της επιχείρησής σας… Τηλ. 2541076950 (Σταύρος Καρυπίδης)

 

Διαβάστε κι αυτό:

https://xanthinews.gr/%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%BE%CE%B5-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-video-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%AE-%CF%83%CE%BF/

Σχετικά Άρθρα