ΕπιχειρήσειςΤελευταία Νέα

Γιατί πρέπει να πλύνεις το αμάξι σου από κάτω στο σασί… ειδικά μετά τα χιόνια και το αλάτι;

Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος στην Ξάνθη ήταν από τους δυσμενέστερους μήνες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια… πολύ κρύο πολύ χιόνι και πολλοί τόνοι από αλάτι στην άσφαλτο. Με αφορμή πρόσφατη επίσκεψή μου στο πλυντήριο Wash Park Μπουρμπουλήθρες ρώτησα τον ιδιοκτήτη του, και φίλο μου, Γιώργο Μαλαμίδη για το αν πρέπει τώρα που έφτιαξε ο καιρός να κάνω κάτι ιδιαίτερο για να καθαρίσω το αυτοκίνητό μου;

Ο Γιώργος ως έμπειρος στον καθαρισμό των αυτοκινήτων εδώ και χρόνια μου είπε ότι το βασικότερο αυτή την περίοδο μετά τα χιόνια και για να προστατευθούν τα μηχανικά μέρη από το αλάτι είναι να πλύνω το αυτοκίνητο από την κάτω πλευρά την αθέατη αλλά πολύ σημαντική για την λειτουργία του αυτοκινήτου μου πλευρά… σασί θόλους κλπ.

«Εμείς στις Μπουρμπουλήθρες έχουμε ξεχωριστή ράμπα και αφού τοποθετήσουμε το αμάξι πάνω σε αυτήν πρώτα το ψεκάζουμε πολύ καλά από κάτω σε όλα τα μέρη του με ειδικό καθαριστικό και στη συνέχεια με ζεστό νερό υπό πίεση κάνουμε το αμάξωμα καινούριο. Άξονες, ημιαξόνια, αμορτισέρ, ζάντες γίνονται πεντακάθαρα και το αλάτι αλλά και κολλημένες λάσπες απομακρύνονται και έτσι σταματά η διάβρωση» μου είπε και με έπεισε. Και το κόστος μόνο 7 ευρώ… για το αποτέλεσμα που πήρα… ήταν τίποτε… όσο ένας καφές… αλλά το αμαξάκι μου έγινε κούκλα και θα κυκλοφορεί όλο το καλοκαίρι με ασφάλεια.

 

Περισσότερες πληροφορίες Wash Park Μπουρμπουλήθρες Τριαντάφυλλου Μιχαηλίδη 26 τηλ. 2541072596.

Πλυντήριο Λιπαντήριο Αυτοκινήτων- Αξεσουάρ- Γυλάλισμα- Κέρωμα- Απολύμανση Κλιματιστικών- Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών- Ξεθάμπωμα Φαναριών.

Σχετικά Άρθρα