ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες παραλαβής Πετρελαίου Θέρμανσης, από την εταιρία AVIN ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

    Στην Ξάνθη όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η εταιρία AVIN ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ με πολυετή διαδρομή στο χώρο, έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη στην αξιόπιστη και οικονομική λύση  θέρμανσης. Παρέχει εξασφαλισμένη ποιότητα και ποσότητα διασφαλίζοντας τον έλεγχο του προϊόντος σε όλα τα στάδια της πορείας του, με εγγύηση την καλύτερη τιμή της αγοράς!

     Έτσι λοιπόν για την άρτια και ασφαλή εξυπηρέτηση των καταναλωτών η εταιρία AVIN ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ δίνει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για τη σωστή παραλαβή Πετρελαίου Θέρμανσης.

1.Να κάνουν έρευνα αγοράς προτού προβούν σε παραγγελία πετρελαίου ώστε να επιλέξουν την οικονομικότερη τιμή. Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τις τιμές των καυσίμων από το Παρατηρητήριο Υγρών Καυσίμων της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή www.fuelprices.gr

2. Καλό είναι να μην παραλαμβάνουν το πετρέλαιο άτομα τα οποία δεν γνωρίζουν τη διαδικασία της παραλαβής, αλλά είναι φρόνιμο να παρευρίσκονται περισσότερα του ενός ατόμου.

3. Οφείλουμε να παραλαμβάνουμε με ιδιαίτερη προσοχή και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

4. Να προσέχουν το χρώμα του πετρελαίου να είναι κόκκινο σαν του ρουμπινιού  διαυγές και όχι θολό.

5. Να επιβλέπετε  οι ίδιοι την καταγραφή της ποσότητας του πετρελαίου που υπάρχει στην δεξαμενή πριν και μετά την παραλαβή, πάντοτε παρουσία του βυτιοφορέα.

6. Εκτός από το μετρητή του βυτιοφόρου, να χρησιμοποιείτε για επαλήθευση και δικό σας διαγραμμισμένο μέτρο ή βέργα, με την προϋπόθεση το μεν μέτρο να είναι άκαμπτο, με σωστή διαβάθμιση και πλήρως ανεπτυγμένο η δε βέργα ευθεία, χωρίς στρεβλώσεις .Το μέτρο ή η βέργα να τοποθετούνται στο ίδιο σημείο και κατά την προ-μέτρηση και κατά την επιμέτρηση και να ακουμπούν απευθείας στον πυθμένα της δεξαμενής αλλά και να τοποθετούνται κατακόρυφα μέσα στη δεξαμενή. Να γνωρίζετε πόσα λίτρα πετρελαίου αντιστοιχούν σε κάθε εκατοστό ύψους της δεξαμενής σας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γνωρίζετε τις εσωτερικές διαστάσεις της δεξαμενής. Π.χ. αν μια δεξαμενή ορθογώνιας διατομής έχει μήκος 1,5 μέτρο, πλάτος 1 μέτρο και ύψος 1 μέτρο, τότε η συνολική χωρητικότητά της είναι 1,5 κυβικό μέτρο (1,5x1x1=1,5) ή 1500 λίτρα. Επομένως, σε κάθε εκατοστό ύψους της δεξαμενής αντιστοιχούν 15 λίτρα (1500:100=15).

7.Η μέτρηση της ανύψωσης της στάθμης πετρελαίου πρέπει να γίνεται αφού κατασταλάξει ο αφρός, μετά από περίπου 5 λεπτά.

8.Να λαμβάνουν υπ’όψιν ότι οι ενδείξεις των πλαστικών δεξαμενών δεν είναι πάντα αξιόπιστες λόγω της παραμόρφωσης του σχήματός τους όταν αυτές γεμίζουν.

9.Δεν πρέπει να δεχτούν να πληρώσουν αν δεν λάβουν το νόμιμο παραστατικό στοιχείο απόδειξη ή τιμολόγιο με όλα τα προαπαιτούμενα στοιχεία συμπληρωμένα.

10.Μία φορά το χρόνο καλό είναι να  πραγματοποιείται συντήρηση – ρύθμιση του συστήματος κεντρικής θέρμανσης. Με τον τρόπο αυτό καταναλώνεται λιγότερο πετρέλαιο, επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χρημάτων .Ο καταλληλότερος χρόνος για τη συντήρηση της εγκατάστασης είναι αμέσως μετά τη λήξη της περιόδου θέρμανσης (δηλ. Απρίλιο – Μάιο) ώστε να μη μείνουν τα κατάλοιπα της καύσης κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ AVIN ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας  25410-67933  –  6947323681

xaralampidis

Σχετικά Άρθρα