Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Δυνατή ομιλία του Μάκη Βορίδη στην Νομαρχιακή Συνέλευση την ΝΟΔΕ Ξάνθης ( φωτογραφίες)

 

“Βρισκόμαστε στο τρίτο τρίμηνο υφέσεων ενώ η οικονομία όταν την παραδώσαμε βρισκόταν σε ρυθμούς ανάπτυξης και δε βλέπουμε πως μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό με τις συγκεκριμένες επιλογές που κάνει η κυβέρνηση.” σημείωσε στο ξεκίνημα της Συνέντευξης Τύπου, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, που παραχώρησε στο Μάσα μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής ο Μάκης Βορίδης, Βουλευτής Αττικής της Ν.Δ.  και συντονιστής των Ομάδων Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, ανάμεσα στο Γραμματέα της ΝΟΔΕ κ. Μιχάλη Πατεράκη και το Βουλευτή Έβρου κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη.

Τα οργανωτικά του κόμματος, τα αδιέξοδα που έφερε στη χώρα η κυβέρνηση, οι επιλογές στη δικαιοσύνη, τα ζητήματα στην εκπαίδευση,ο τρόπος που συμπεριφέρεται η κυβέρνηση στον τύπο, το οργανωμένο σχέδιο που στοχοποιεί κοινωνικές ομάδες και υπονομεύει την ανάπτυξη εντείνοντας τον αυταρχισμό, είναι κεντρικά ζητήματα στα οποία καλείται η Νέα Δημοκρατία να απαντήσει με υπευθυνότητα και συνέπεια στο επόμενο διάστημα, τόνισε ο Μάκης Βορίδης.

Μετά την εισαγωγική εισήγηση του βουλευτή ακολούθησαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους που παρακολούθησαν τη Σ.Τ.,στις οποίες απάντησε ο Μάκης Βορίδης εστιάζοντας με επιμονή στην αντίληψη ότι οι πολιτικές και το πρόγραμμα είναι αυτά που μπορούν να προσελκύσουν τον πολίτη σε ένα κόμμα που απαντάει στις αγωνίες του, επισημαίνοντας ότι σε αυτή την κατεύθυνση κινείται με υπευθυνότητα η Νέα Δημοκρατία. Ακολούθησε ομιλία του βουλευτή στα μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΝΟΔΕ Ξάνθης.

kitatiphs andreoy georgia andreoy georgia (1) boridis nos boridis nos (1) boridis nos (2) boridis nos (3) boridis nos (4) boridis nos (5) boridis nos (6) boridis nos (7) boridis nos (8) boridis nos (10) boridis nos (11)

Σχετικά Άρθρα