Γενική

Την πάτησε ο Συριζα… Ακόμα αποκλεισμένος στο κτίριο της Περιφέρειας στην Κομοτηνή ο υπουργός Γεωργίας

komo (4) komo komo (1) komo (2) komo (3)

«Δεν μιλάμε με τον υπουργό αν δεν αποσυρθούν τα δύο νομοσχέδια ασφαλιστικό φορολογικό». Άτεγκτοι οι αγρότες της Ροδόπης και της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας Θράκης στις θέσεις τους κανένα διάλογο ουσιαστικό αν δεν αποσυρθεί το νομοσχέδιο για το φορολογικό και ασφαλιστικό των αγροτών.

Η συνάντηση διήρκεσε ελάχιστα λεπτά γιατί υπήρξε αυτό το πλαίσιο και οι εκπρόσωποι των αγροτών δεν δέχθηκαν να γίνει απλά ο κομιστής των θέσεων τους στον πρωθυπουργό αλλά να έχουν την διαβεβαίωσή του για την απόσυρση του επίμαχου νομοσχεδίου που πλήττει το εισόδημα και την επιβίωσή τους. Ο κλοιός γύρω από το πρώην νομαρχιακό κατάστημα κι έδρα της αντιπεριφέρειας σφίγγει και με ενισχύσεις αγροτών από την Ξάνθη ενώ εκεί από το πρωί βρίσκεται μια διμοιρία των ματ.

Αυτή την στιγμή οι διαδηλωτές αγρότες καίνε λάστιχα και πετούν οργισμένοι αβγά ενώ ο υπουργός και τα στελέχη του όπως και οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Ξάνθης παραμένουν στο εσωτερικό του κτηρίου χωρίς να αποφασίζουν την αποχώρησή τους γιατί το κλίμα είναι έκρυθμο. Μεγάλη διαδήλωση ετοιμάζεται για τις 6μ.μ. και στην Καβάλα.

Πηγή και φώτος: xronos.gr

Σχετικά Άρθρα