Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

ΜΑΤ από όλη την περιφέρεια αλλά και αγρότες πάνε στην Κομοτηνή. Δεν αφήνουν τον υπουργό να φύγει από το κτίριο της Νομαρχίας. Παρέμβαση εισαγγελέα

Εισαγγελική παρέμβαση στην Αντιπεριφέρεια ΑΜΘ. Η εισαγγελέας πρωτοδικών Μελισσάρη Κωνσταντίνα συναντήθηκε με την αντιπροσωπεία των αγροτών σε μία προσπάθεια να υπάρξει συμβιβαστική λύση απομάκρυνσης τους χωρίς να πραγματοποιηθούν έκτροπα ή επεισόδια με τη χρήση αστυνομικών δυνάμεων. Οι αγρότες περιμένουν την πανελλαδική απόφαση γα την συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεων. Στον χώρο της πρώην Νομαρχίας έχουν πλαισίωση και νέες διμοιρίες των ματ που ήρθαν από άλλους νομούς.

Οι αγρότες παραμένουν στο χώρο, η δύναμη τους έχει αριθμητικά αυξηθεί σε σχέση με το μεσημέρι, υπάρχει μεγάλος εκνευρισμός και διιστάμενες απόψεις για το πώς πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνας. Οι ήρεμες φωνές είναι ελάχιστες. Νωρίτερα είχαμε δακρυγόνα και καπνογόνα όταν υπήρξε προσπάθεια να μπουν στο κτήριο της πρώην Νομαρχίας. Αν δεν υπάρξει συμβιβαστική λύση η νύχτα θα είναι μεγάλη και δύσκολη.

Σχετικά Άρθρα