Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Με σεμνότητα και αίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνουν οι ΑΝΕΛ ευχαριστεί τους Ξανθιώτες ο Διαμαντής Σκουλαρίκης

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητοι Έλληνες στην Ξάνθη ο οποίος πήγε εξαιρετικά καλά στις εκλογές της Κυριακής συναγωνιζόμενος με το ΠαΣΟΚ για την τέταρτη θέση (και με διαφορά μόνο 90 ψήφων) έστειλε σήμερα στα μέσα ενημέρωσης το παρακάτω σεμνό μήνυμα.

«Φίλοι των μέσων ενημέρωσης, ιδιοκτήτες καναλιών, εκδότες, δημοσιογράφοι, άνθρωποι των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω έναν- έναν αλλά και συνολικά για την προβολή των θέσεων των ΑΝΕΛ κατά την προεκλογική περίοδο. Οι περισσότεροι επιτελέσατε το καθήκον σας για ενημέρωση του πολίτη και αυτό δείχνει και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού που σας διέπει. Ως προς το δεύτερο σας αποστέλλω δελτίο τύπου το οποίο αφορά τις εκλογές και το αποτέλεσμα στον νομό Ξάνθης.

Σας ευχαριστώ και πάλι».

Ακολουθεί το μήνυμα προς τους Ξανθιώτες ψηφοφόρους

Φίλοι Ξανθιώτες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σας ευχαριστούμε για την ώθηση την αγάπη, αλλά κυρίως για την ψήφο σας η οποία μας δίνει πίστη και αντοχή για ακόμα εντονότερη πολιτική πάλη.

Περάσαμε δύσκολα, αλλά η Ξανθιώτες σταθήκατε στο πλάι μας. Ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταφέραμε για ακόμη μια φορά να διαψεύσουν τις «Κασσάνδρες» και να εισέλθουμε άνετα στη νέα Βουλή αλλά και την νέα Κυβέρνηση Σύριζα- ΑΝΕΛ. Και όλα αυτά παρά το δυσμενές πολιτικό κλίμα που εντέχνως είχε καλλιεργηθεί εναντίον μας από το σύστημα και τους δημοσκόπους.

Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, από σήμερα στην Κυβέρνηση, διασφαλίζεται ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα, την Θράκη, την Ξάνθη και τα παιδιά μας, με χρηστή διαχείριση, δίχως συγκαλύψεις, σκάνδαλα και πισωγυρίσματα!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την δυναμική στήριξη σας, στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ Ξάνθης!

Θα είμαστε πάντα δίπλα- δίπλα και στα εύκολα και στα δύσκολα!

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την Ελλάδα, για την Θράκη και την Ξάνθη μας!

Διαμαντής Σκουλαρίκης

Πολιτευτής Ν. Ξάνθης

Ανεξάρτητοι Έλληνες

Σχετικά Άρθρα