Κόμματα Τελευταία Νέα

Φωνάζει η Χρυσή Αυγή Καβάλας για τους λαθρομετανάστες που φτάνουν κατά χιλιάδες στην χώρα μας

Σύμφωνα με την τοπική οργάνωση της ΧΑ Καβάλας: Υψηλά στις προτιμήσεις των λαθρομεταναστών, που κατά χιλιάδες εισβάλλουν στη πατρίδα μας, φέρετε πως είναι η πόλη της Καβάλας μιας και αποτελεί δημοφιλή στάση στο ταξίδι τους για την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη. Την εβδομάδα που μας πέρασε κατέφθασαν στο λιμάνι της Καβάλας από τα νησιά του Αιγαίου, μέσω οχηματαγωγών πλοίων, περισσότεροι από 450 λαθρομετανάστες Συριακής καταγωγής. Στη συνέχεια οι λαθραίοι αυτοί εισβολείς της χώρας μας πήγαν στο υπεραστικό ΚΤΕΛ της πόλης μας ώστε να μεταβούν στην συμπρωτεύουσα.

Όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκε συνωστισμός στα εκδοτήρια εισιτηρίων του ΚΤΕΛ με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ, για την εξυπηρέτηση της μεγάλης κίνησης, να ενισχύει σε αριθμό τους υπαλλήλους που εργάζονταν στην έκδοση των εισιτηρίων αλλά και να προσθέσει έκτακτα δρομολόγια με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα μόνο στο πρωίνό της Τετάρτης που μας πέρασε προστέθηκαν 3 έκτακτα δρομολόγια προς τη Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για τη μεταφορά των Σύριων λαθρομεταναστών!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του ΚΤΕΛ Καβάλας σε εφημερίδα της πόλης, οι Σύριοι μετανάστες δεν φαίνονταν εξαντλημένοι ή ταλαιπωρημένοι λόγω των «κακουχιών» αλλά ήταν περιποιημένοι και προσεγμένοι στην εμφάνιση τους και δημιουργούσαν την εντύπωση ότι έχουν οικονομική άνεση.

Με τον τεράστιο και δίχως έλεγχο ρυθμό που εισέρχονται λογής λογής λαθρομετανάστες στη πατρίδα μας πολύ σύντομα τα μεγάλα αστικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης θα γεμίσουν ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να αρχίζουν να «υποδέχονται» λαθρομετανάστες και άλλες μικρότερες πόλης όπως η Καβάλα. Έτσι πολύ πιθανόν είναι στο προσεχές μέλλον να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας των λαθρομεταναστών και για την Καβάλα, και η πόλη μας να μετατραπεί από δημοφιλή στάση σε δημοφιλή προορισμό για τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που κατακλύζουν την Πατρίδα μας από κάθε γωνιά της Γης. Τότε ο Καβαλιώτης θα νιώσει στο πετσί του το διογκωμένο αυτό πρόβλημα της λαθραίας μετανάστευσης, μιας και μέχρι πρότινος η μόνη του επαφή ήταν μέσω της τηλεόρασης και των ΜΜΕ.

Από την άλλη νησιά του Αιγαίου έχουν στη κυριολεξία βουλιάξει από την λαθραία και ανεξέλεγκτη είσοδο μεταναστών από τα σύνορα της Τουρκίας, καθιστώντας τους Έλληνες κατοίκους τους μια πολύ μικρή μειοψηφία και τις αποδυναμωμένες Λιμενικές και Αστυνομικές αρχές απλούς θεατές στο έργο της καταστροφής της χώρας μας. Η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όχι μόνο δε λαμβάνει τα στοιχειώδη μέτρα για να λύσει το πρόβλημα αλλά θέτει σε διαθεσιμότητα αστυνομικούς που προσπαθούν με τις όποιες δυνάμεις και μέσα διαθέτουν να προστατέψουν στοιχειωδώς τους εαυτούς τους και να διαχειριστούν στο ελάχιστο την κατάσταση!

Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα λύσει δια παντός το πρόβλημα των λαθρομεταναστών επαναπροωθώντας τους πίσω στις χώρες προέλευσής τους, οχυρώνοντας ξανά τα Εθνικά μας σύνορα και καταργώντας στη πράξη τη κατάπτυστη συμφωνία του Δουβλίνο ΙΙ την οποία ψήφισαν στην Ευρωβουλή όλα τα κόμματα πλην Χρυσής Αυγής, μαζί και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Σχετικά Άρθρα