Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Το δημοτικό ραδιόφωνο γίνεται η «Φωνή των Κομμάτων» και σε αυτές τις εκλογές

 dhmotiko radiofono

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης και σε αυτές τις εκλογές εξαντλεί κάθε περιθώριο που δίνει ο σχετικός νόμος για την παρουσίαση και επικοινωνία των θέσεων των κομμάτων και βέβαια των υποψήφιων Βουλευτών.

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης διαθέτει :

Α) Κάθε ημέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή στην πρωινή ενημερωτική ζώνη 10:00- 12:00 και έως την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με εκπροσώπους όλων των κομμάτων.

Β) Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, την Τρίτη 20 Ιανουαρίου, την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στην απογευματινή ζώνη από τις 18:00 έως τις 20:00 συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με εκπροσώπους όλων των κομμάτων.

Τους εκπροσώπους τους επιλέγουν τα κόμματα, μπορούν να είναι υποψήφιοι βουλευτές λαμβάνοντας μόνον υπόψην  τους περιορισμούς που βάζει ο νόμος σχετικά με τις παρουσιάσεις τους.

Επίσης όπως ο νόμος ορίζει μεταδίδουμε κανονικά τα δεκάλεπτα επικοινωνίας των κομμάτων, όπως και τις διακαναλικές συνεντεύξεις τύπου των πολιτικών αρχηγών.

Παρακαλούμε έγκαιρα να μας αποστείλετε το δεκάλεπτο αυτής της εβδομάδας για το κόμμα σας, διότι όπως αυτή τη φορά ο νόμος ορίζει δεν επιτρέπεται η μεταφορά δεκαλέπτου στην επόμενη εβδομάδα και να μας ενημερώσετε για την ημέρα και ώρα μετάδοσης της διακαναλικής Συνέντευξης Τύπου που έχει προγραμματιστεί για τον Πολιτικό Αρχηγό του Κόμματός σας.

Σχετικά Άρθρα