Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Τιμήθηκε για την προσφορά της η κυρία Σοφία Γαβριηλίδου. Υπηρετεί τον Ερυθρό Σταυρό Ξάνθης 68 συναπτά έτη

samareites xanthis

Την Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Εθελόντριες και οι Εθελοντές της Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πραγματοποίησαν, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης, απογευματινή εκδήλωση. Σε μια γεμάτη αίθουσα και μέσα σε μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, ο προσκεκλημένος ομιλητής και συνεργάτης, επί σειρά ετών, του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης του Ε.Ε.Σ., κ. Γεώργιος Ξανθοπουλίδης, ιατρός-αιματολόγος, Διευθυντής του Τμήματος Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, ανέπτυξε πολύ παραστατικά και γλαφυρά το πολύ ενδιαφέρον θέμα του «Η Ζωγραφική στην Ιατρική».

Μετά την ομιλία, τιμήθηκε η μακροβιότερη Εθελόντρια του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης, κ. Σοφία Γαβριηλίδου, εκπαιδευτικός, πρώην Διευθύντρια του Ορφανοτροφείου Θηλέων Ξάνθης, η οποία επί 68 συναπτά χρόνια υπηρέτησε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και είναι παρούσα μέχρι σήμερα, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πανοσιολογιότατος Πρωτοσύγκελος, κ. Σοφρώνιος, η Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Δέσποινα Παρτσαλίδου, δύο εκπρόσωποι του Διοικητού του Δ’ Σώματος Στρατού, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης, κ. Πέπη Στάντσιου, η πρόεδρος του συλλόγου «Φίλοι των Καρκινοπαθών  Ξάνθης», κ. Ελένη Λάππα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ξάνθης η «Αγάπη» και του Γηροκομείου Ξάνθης, κ. Ιωάννης Παπαχρόνης, φίλες και φίλοι του Ερυθρού Σταυρού καθώς και οι Εθελοντές Σαμαρείτες  του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης του ΕΕΣ.

Το Δ.Σ., οι Εθελόντριες και οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης του ΕΕΣ, ευχαριστούν θερμά τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο κ. Χρήστο Χαλκίδη, για την διάθεση της αίθουσας της ΛΑΦ Ξάνθης, όλα τα στελέχη της ΛΑΦ Ξάνθης που με την συμβολή και την εξυπηρέτησή τους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους και ενίσχυσαν και ενισχύουν το Ερυθροσταυρικό μας έργο.

Σχετικά Άρθρα