Από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής ενός παππού είναι η βάπτιση των εγγονιών του. Ο δικός μας λοιπόν Αλέκος Κοντός ο βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας έζησε το απόγευμα τις Κυριακής μιας από αυτές τις στιγμές. Στην εκκλησία του Λυκοδρομίου Σταυρούπολης, ο Αλέκος Κοντός και η γυναίκα του Σταυρούλα, βάπτισαν την εγγονής τους την κόρη του γιου τους Στράτου και τις γυναικάς του Φλώρας Το όνομα της πανέμορφης μικρούλας; Σταυριλία. Μετά το μυστήριο το οποίο τέλεσε ο ίδιος ο Μητροπολίτης Ξάνθης ακολούθησε δεξίωση προς τιμήν των καλεσμένων. (Στράτο και Φλώρα να σας ζήσει…).
Προηγούμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".
Σχετικά Άρθρα
Ο Δήμος Ξάνθης και το Europe Direct ΑΜΘ γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με μαθητική δράση στο πάρκο του μεγάλου Αλεξάνδρου
Επένδυση 1,9 εκατ. ευρώ για τον πλήρη εκσυγχρονισμό του καταστήματος της Lidl Ελλάςστην Αλεξανδρούπολη
Αναρτήθηκαν οι Προσωρινοί Πίνακες Δικαιούχων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες
Click to comment






























