Παλιά Πόλη Τελευταία Νέα

Γιορτές παλιάς πόλης Ξάνθης 2014 δείτε όλο το πρόγραμμα

giortes palias polhs 2014

Είκοσι τέσσερα (24) συναπτά έτη ο Δήμος της Ξάνθης διοργανώνει τις Γιορτές Παλιάς Πόλης Ξάνθης στέλνοντας, προς όλες τις κατευθύνσεις, μήνυμα πολιτισμού και αισιοδοξίας.

Οι Γιορτές Παλιάς Πόλης έχουν τη δική τους μοναδική ταυτότητα, ενώ η φήμη τους, ξεπέρασε τα όρια της Ελληνικής επικράτειας! Χιλιάδες επισκέπτες μας τιμούν με την παρουσία τους την συγκεκριμένη περίοδο, πολλοί από αυτούς, από χώρες της Βαλκανικής και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο.

Χρόνο με τον χρόνο και ιδιαίτερα τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια που φέρω την ευθύνη τους ως Δήμαρχος ο Μιχάλης Στυλιανίδης, έχοντας πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών, ποτέ δε σκέφτηκε να περιορίσει ή να κάνει εκπτώσεις στις πολιτιστικές δραστηριότητες των γιορτών. Κάθε άλλο, όλοι στο Δήμο υποστηρίζανε και στηρίζανε με ιδιαίτερη ζέση και με επιμονή τις θεσμοθετημένες εκδηλώσεις και όχι μόνο. Η προσπάθεια συνεχής και άοκνη για την αναβάθμιση της πολιτιστικής κουλτούρας του τόπου μας, παρά τους κλυδωνισμούς και την οικονομική στενότητα.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των γιορτών:

Click to launch the full edition in a new window
Publisher Software from YUDU

Σχετικά Άρθρα