Γενική

Αστυνομικό δελτίο


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη στις 24-2-2012 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 36χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του 36χρονου, δύο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 15,9 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Καβάλα

Συνελήφθη στις 24-2-2012 το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 17χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 17χρονο, διότι κατείχε μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 7,9 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Δράμα

Συνελήφθη στις 24-2-2012 το βράδυ, σε Επαρχιακή Οδό της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, 19χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί κατόπιν ελέγχου που πραγματοποίησαν στο 19χρονο, εντόπισαν και κατέσχεσαν μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,6 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 3,8 γραμμαρίων, η οποία επίσης κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη στις 21-2-2012 το απόγευμα, σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φερών της Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 37χρονος ημεδαπός, για κλοπή. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 37χρονο διότι, λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσε τη δίκυκλη μοτοσικλέτα 24χρονου ημεδαπού. Η μοτοσικλέτα βρέθηκε, επιμελώς κρυμμένη, πλησίον της οικίας του δράστη και αποδόθηκε στον δικαιούχο της. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής στην Ορεστιάδα

Συνελήφθη στις 23-2-2012 το απόγευμα, σε χωριό της Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 27χρονο, διότι εισήλθε σε ξωκλήσι της περιοχής με σκοπό να αφαιρέσει χρήματα ή άλλα τιμαλφή, πλην όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του. Ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος μετά από προφορική εντολή του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.
Σύλληψη ημεδαπού για δικαστικές αποφάσεις στην Ξάνθη

Συνελήφθη στις 22-2-2012 το πρωί, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σέλερου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, 32χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν προς εκτέλεση δύο καταδικαστικές αποφάσεις.

Σχετικά Άρθρα