Γενική

Με τον φακό της Xanthinews I Ι
Στην εκδήλωση των φιλοτελιστών Ξάνθης παρέστησαν , από μέρους των ΕΛΤΑ, ο Δ/ντής του καταστήματος Ξάνθης κ. Μαλάκης Χρήστος και ο διαχειριστής γραμματοσήμων κ. Μπαμπανέλος Γεώργιος. Ο κ. Μαλάκης τόνισε την άριστη συνεργασία ανάμεσα στα Ελληνικά Ταχυδρομεία και τους φιλοτελιστές και υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση στους σκοπούς της Φιλοτελικής.

Την πίτα τους έκοψαν οι Φιλοτελιστές της Ξάνθης την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012, στην εστιατόριο «Κληματαριά». Σε φιλικό περιβάλλον και με τυχερό τον Νίκο Φωτιάδη, στον οποίο ο Πρόεδρος της Φιλοτελικής έδωσε ένα εξαιρετικό αναμνηστικό των ΕΛΤΑ. οι συλλέκτες της Ξάνθης αντάλλαξαν ευχές για την νέα χρονιά και υποσχέθηκαν να συνεχίσουν την ενασχόληση τους με την συλλογή γραμματοσήμων, τηλεκαρτών και νομισμάτων που αποτελούν μια όμορφη απασχόληση με ποικίλα θετικά στοιχεία.

Ταυτόχρονα έγιναν και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. το οποίο συνήλθε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος Τσάββας Νικόλαος. Αντ/δρος Καλαϊτζής Θεολόγος. Γραμματέας Ρωμανίδης Θεόδωρος. Ταμίας Μαργαριτίδης Ιωάννης. Έφορος Ιωσηφίδης Νικόλαος. Μέλος Τεφρωνίδης Αναστάσιος. Μέλος Χειμωνίδης Βασίλειος
αναπληρωματικό μέλος Σιγλίδης Αλέξανδρος

Σχετικά Άρθρα