Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες


ΜΑΧΗΤΗΣ
Καλές οι δηλώσεις στο φιλικό του Μέσον, καλές και οι ανακοινώσεις στον Τύπο -από τον Αναπληρωτή Υπουργό- για τους «εκβιαστές» εργατοπατέρες που του ζήτησαν παρέμβαση για τα ΠΛΑΣΤΑ ΕΝΣΗΜΑ τους….
«Περίεργη» ωστόσο η «σιωπή» του καθαρού Σωκράτη Ξυνίδη για το πελώριο θέμα που έχει προκύψει με τον πράσινο συνταξιούχο (;) συνδικαλιστή της ΣΕΚΑΠ Βασίλη Λειβαδίτη που οι πληροφορίες μας λένε ότι η περίπτωσή του είναι για τον Εισαγγελέα Ξάνθης….
-Αφού «Χωρίς να «πατάει» στη δουλειά, τον πήραν ξανά στη ΣΕΚΑΠ στις 22/2/2011 με απόφαση της διοίκησης, τον δήλωσαν ξανά εργαζόμενο στις 23/2/2001 και ετοιμάζονται ΤΏΡΑ να του… «κολλήσουν» και όλα μαζί τα ένσημα!»…..
-Παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις του Σωκράτη αλλά και του συνδικαλιστή Κώστα Γαβριηλίδη…!!!
Πριν λοιπόν επανέρθω στο συγκεκριμένο θέμα θα περιμένω την επίσημη ΘΕΣΗ και ΑΠΑΝΤΗΣΗ των κυρίων Πράτσου, Πούλιου, Μπαϊρακτάρη και…..Ανέστη Καραπαπάζογλου!!! Καθότι, ουδέν κρυπτό υπό τον ήλιο….

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Για υπέρογκη δαπάνη στη μισθοδοσία του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου, με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2012, έκανε λόγο η δημοτική σύμβουλος Μπέτυ Πατσίδου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η μισθοδοσία του εν λόγω Κέντρου είναι μεγαλύτερη από το έργο που παράγει. Τόνισε ακόμη ότι καμία υπηρεσία του Δήμου δεν λειτουργεί σωστά και εξέφρασε απορίες γιατί ο προϋπολογισμός να συντάσσεται από το συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο του Δήμου και η ταμειακή εξυπηρέτηση του να γίνεται από το Ταμείο του Δήμου. Εν τέλει το καταψήφισε χαρακτηρίζοντας το αναξιόπιστο.
Επίσης και ο Νίκος Ανταμπούφης καταψήφισε το θέμα, επισημαίνοντας ότι λείπει από τον προϋπολογισμό το σχέδιο και οι προτάσεις. Τόνισε ακόμη ότι δεν είναι δυνατόν να προβλέπονται 250.000 για τις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές και τίποτα για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης. Χαρακτήρισε επίσης τον προϋπολογισμό μια πολιτική προχειρότητα.

ΑΓΩΝΑΣ
Η ανεπάρκεια της «διοίκησης» Γιαννακίδη στην περιφέρειά μας και η αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα των πολιτών της Α.Μ.Θ. έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Στις 24 / 1 / 2012, συνεδρίασε η Επιτροπή Πρωτογενούς Τομέα της περιφέρειας με μόνο δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη, χωρίς καμία προετοιμασία και χωρίς κανένα απολύτως κείμενο εισήγησης. Η ανεπάρκεια της «διοίκησης» Γιαννακίδη στην περιφέρειά μας και η αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα των πολιτών της Α.Μ.Θ.

ΑΚΡΙΤΑΣ
Περισσότερα από 2.000 δέματα τροφίμων και ρούχων μοίρασε η Μητρόπολη Ξάνθης τις ημέρες των γιορτών σε οικογένειες και άτομα που τα είχαν ανάγκη.
«Οι ημέρες αυτές απέδειξαν τις ευαισθησίες του λαού μας γιατί το κάλεσμα της Μητρόπολης υπήρξε μια συγκινητική ανταπόκριση και από οργανωμένους φορείς αλλά και από απλούς ανθρώπους» σημειώνει ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος εξηγεί πως «η εκκλησία θα παραμείνει αρωγός των πολιτών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα ειδικά αυτή την περίοδο».

Σχετικά Άρθρα