Γενική

Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπή στην Ξάνθη
Συνελήφθη στις 22-12-2011 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 22χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενη για κλοπή. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 22χρονη, διότι αφαίρεσε από κατάστημα της Ξάνθης, τέσσερα μπουκάλια οινοπνευματωδών ποτών, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Προσπάθησαν να κλέψουν μηχανάκι στην Καβάλα
Συνελήφθησαν στις 24-12-2011 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, δύο νεαροί ηλικίας 18 και 14 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο νεαρούς, διότι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, από συνοικιακή οδό της Καβάλας, πλην όμως δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πράξη τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Αναζήτηση αγνώστου δράστη ληστείας στην Δράμα
Έρευνες διεξάγονται από τις Αστυνομικές Αρχές, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστου δράστη, ο οποίος το Σάββατο (24-12-2011) το απόγευμα, σε χωριό της Δράμας, φορώντας κουκούλα full face και κρατώντας πιστόλι, αφαίρεσε τις εισπράξεις της ημέρας, από υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων, τι στιγμή που αποχωρούσε από το πρατήριο και ακολούθως τράπηκε σε φυγή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Παραχάραζαν χαρτονομίσματα
Συνελήφθησαν στις 27-12-2011, το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 30 (άνδρας) και 35 (γυναίκα) ετών, κατηγορούμενοι για παραχάραξη χαρτονομισμάτων. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, εντόπισαν επιμελώς κρυμμένο το χρηματικό ποσό των 1.140 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα. Από αυτά, τέσσερα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και ένα των 100, έφεραν εμφανή σημάδια πλαστότητας και κατασχέθηκαν.
Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα