Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες


ΜΑΧΗΤΗΣ
Αποδείχτηκε περίτρανα λοιπόν ότι οι προσπάθειες και πρωτοβουλίες του ΕΒΕ Ξάνθης για την επαναλειτουργία της «Αναπτυξιακής» τελικά δεν ήταν ούτε… επικοινωνιακό παιχνίδι Μωραϊτη όπως είπε η κυρία Αλεξάνδρα Γρηγορίου –αλήθεια ο κύριος Τσιακίρογλου που βρίσκεται;-ούτε και προσπάθεια «αυτοπροβολής» που δεν την έχει ανάγκη ο νέος Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης. Αλλά μια σοβαρή πράγματι προσπάθεια να βρεθεί λύση στην συνέχιση της λειτουργίας της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ και στο πρόβλημα των εργαζομένων. Το αν τελικά δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες, θα οφείλεται στους…. πλην Λακεδαιμονίων. Θανάσης Ξυνίδης, Στέλιος Χατζηευαγγέλου, Δημήτρης Μπένης και…. Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης! Απλά να τους «θυμόμαστε», αφού ούτως ή άλλως θα τους ξαναβρούμε μπροστά μας όλους…

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Όπως είχαμε πει ο καιρός όντως άλλαξε και από δω και μπρος το ψύχος θα μας κάνει παρέα και ο καλός καιρός των τελευταίων ημερών ανήκει στο παρελθόν. Μπορεί ο καιρός αυτός τις ημέρες αυτές να είναι ο πιο ρομαντικός αφού όλοι μας έχουμε ταυτίσει τις Γιορτές των Χριστουγέννων με κρύο και χιόνια, όμως η οικονομική κατάσταση όλων μας, μας έχει κάνει να νοσταλγούμε όλοι μας και πάλι τις καλές ημέρες, αφού ο κακός καιρός απαιτεί επιπλέον χρήματα για θέρμανση και όλοι γνωρίζουμε πως στα ύψη έχει φτάσει η τιμή του πετρελαίου. Αν προσθέσουμε τα χαράτσια που μας έρχονται κάθε μέρα και τις μειώσεις στους μισθούς μας, τότε σίγουρα για όλους μας το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή! Κι ώσπου να ρθει το καλοκαιράκι, όποιος αντέξει!!!

ΕΜΠΡΟΣ
Λύνουν το ζωνάρι τους για καυγά»…με τον διοικητή, οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Ξάνθης με αφορμή την καθυστέρηση 4 μηνών στην πληρωμή των υπερωριών τους. Σε ανακοίνωσή τους, του επιρρίπτουν ευθύνες για την καθυστέρηση αυτή και του θέτουν μια σειρά από ερωτήματα που αφορούν στην διαδικασία έγκρισης και πληρωμής των υπερωριών, αφήνοντας σαφείς αιχμές για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του που στρέφεται εναντίον τους, υπονοώντας ότι «μοιράζει τα χρήματα του κράτους όπως επιθυμεί ή του προτείνουν».

ΑΓΩΝΑΣ
Το θέμα της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΟΤΑ, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο πρασίνου Απόστολο Αγκόρτσα, μέλος του προηγούμενου ΔΣ της Εταιρείας, εκλεγμένο μέλος με την παράταξη του Τσιακίρογλου στο Επιμελητήριο, έχει σαν επίκεντρο τις Εθνικές Εκλογές και είναι το “λάφυρο” μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στον Νομό. “Σαν πολιτικό λάφυρο βλέπουν την ΑΝΑΠΥΤΞΙΑΚΗ ΟΤΑ”, τονίζει ο Α. Αγκόρτσας, αφού οι μέτοχοι του ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν να λειτουργήσει η εταιρεία για να μην καρπωθεί τα πολιτικά οφέλη ο Αλέκος Κοντός, στις επικείμενες Εθνικές εκλογές. Σύμφωνα με τον κ. Α.

Σχετικά Άρθρα