Γενική

Αστυνομικό δελτίο


Σύλληψη δύο πολιτών για κλοπή αυτοκινήτου και πλαστογραφία στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν στις 11-12-2011 πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο πολίτες, ηλικίας 53 και 38 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και πλαστογραφία. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς διότι είχαν αφαιρέσει το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 70χρονου και κατά τον έλεγχο επέδειξαν σε αυτούς μία πλαστή εξουσιοδότηση. Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του και μία εξουσιοδότηση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπή στην Ξάνθη

Συνελήφθησαν στις 11-12-2011 το απόγευμα, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, ένας 56χρονος ημεδαπός και ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας για κλοπή. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι είχαν αφαιρέσει διάφορα μεταλλικά αντικείμενα από κατάστημα στην περιοχή της Ξάνθης. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Σημειώνεται ότι σε βάρος του 56χρονου εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σύλληψη πολίτη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος στην Ξάνθη

Συνελήφθη στην 11-12-2011 το απόγευμα, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 17χρονος ημεδαπός για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 17χρονο, διότι κατείχε κινητό τηλέφωνο, το οποίο λίγες ώρες νωρίτερα άγνωστος δράστης είχε αφαιρέσει από 28χρονο ημεδαπό και ακολούθως το πούλησε σε αυτόν. Το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα