Γενική

Αστυνομικό δελτίο


Σύλληψη δύο ημεδαπών για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν στις 21-11-2011 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 37 και 15 ετών, για απόπειρα κλοπής. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς, διότι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν δεκαέξι σιδερένιους στρωτήρες του Ο.Σ.Ε., χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Σύλληψη ημεδαπού για δικαστική απόφαση

Συνελήφθη στις 21-11-2011 το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 58χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε προς εκτέλεση μια καταδικαστική απόφαση.

Θανατηφόρο Τροχαίο στην Ορεστιάδα

Στις 21-11-2011 το μεσημέρι, στο 22ο χλμ Εθνικής Οδού Αρδανίου – Ορεστιάδας, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 87χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός 81 ετών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 87χρονος και ελαφρά δύο ημεδαπές, ηλικίας 69 και 45 ετών, που επέβαιναν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Θανάσιμα και ελαφρά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη

Κατασχέθηκαν 1.287 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθη στις 21-11-2011 το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 35χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 35χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
Έξι συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1.287 γραμμαρίων
Ένα κινητό τηλέφωνο, Το χρηματικό ποσό των 660 Ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα