Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης εγκαινιάζει, από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011, σε συνεργασία με την βραβευμένη με το BEST IN THE WORLD AWARD COOKBOOK GOURMAND CHEF Στέλλα Σπανού κύκλο σεμιναρίων μαγειρικής για τις κουζίνες της Μακεδονίας και της Θράκης. Η διάρκεια των σεμιναρίων θα είναι τρίωρη (έκαστο), θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό κύκλο και η θεματολογία περιέχει τις εξής ενότητες. Πληροφορίες εγγραφές στα τηλέφωνα της γραμματείας, 2541026635 -29282 καθημερινά 10:00-15:00 και 17:00-21:00.
Προηγούμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".