Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες


ΜΑΧΗΤΗΣ
Με το «αρνητικό» στοιχείο ότι ο Στέλιος Μωραίτης είναι γνήσιος….Νεοδημοκράτης και πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, ενώ ο Σπύρος Κάλφας ουδέποτε υπήρξε οργανωμένο μέλος του κόμματος και απλά……ζήτησε το χρίσμα (!) από το κόμμα με αίτησή του, επιχειρείται διάσπαση στο χώρο της Ν.Δ. με αιχμή του δόρατος τον γνωστό ραδιοπαρουσιαστή και γραφείο τύπου του Δημάρχου Τοπείρου Στέλιου Χατζηευαγγέλου Γιάννη Γκορόγια….
Τοπικό έντυπο μάλιστα εμφάνισε ως…πολυσυλλεκτικό (!) τον Κάλφα, μολονότι Νεοδημοκράτες που πληροφορήθηκαν την αίτησή του στο κόμμα έλεγαν ότι, «δεν τον θυμούνται ποτέ τον κύριο Κάλφα Νεοδημοκράτη…»

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Ποτέ στην ιστορία της η ΣΕΚΑΠ δεν βρέθηκε στην δύσκολη και κρίσιμη θέση που βρίσκεται αυτήν την ώρα….
Κυριολεκτικά πνέει τα λοίσθια, όπως μας είπε και άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση, αλλά ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Τι ακριβώς αναφέρουν οι έγκυρες και αποκλειστικές μας πληροφορίες…
-Έχουν λοιπόν εκπέσει οι εγγυητικές επιστολές της ΣΕΚΑΠ πράγμα που την καθιστά σε πολύ δύσκολη θέση και ο κίνδυνος είναι τεράστιος, αφού κινδυνεύει πλέον να βγει από τις εσωτερικές και εξωτερικές αγορές!!!
Τα προβλήματα είναι πολλά και ενός κακού μύρια έπονται, ενώ πληροφορίες μας λένε ότι θα έχουμε σοβαρές εξελίξεις από την Δευτέρα.
Ήδη στην ουσία είναι υπό παραίτηση η Διοίκηση της εταιρείας και οι Πράτσος-Μπίτος καθώς αδιαφορούν παντελώς Υπουργείο Οικονομικών-ATEbank και παρά τις επιστολές που έχουν σταλεί (και από το Σωματείο Εργαζομένων αλλά και από την
διοίκηση), δεν είχαν καμιά ανταπόκριση…
ΕΜΠΡΟΣ
Πλάτη» επιχειρεί να βάλει ο δήμος Αβδήρων προκειμένου να ξεμπλοκάρει η επένδυση του ιδιώτη επιχειρηματία που εδώ και δύο χρόνια έχει μισθώσει μετά από δημοπρασία των ΕΤΑ το Τουριστικό στην Σκάλα Αβδήρων. Για το λόγο αυτό ο δήμαρχος Αβδήρων κ. Βασίλης Τσολακίδης, φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο (σήμερα στις 19.00) το θέμα: «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την υποβολή αιτήματος προς την ΕΤΑ για την παραχώρηση στο Δήμο, του κτιρίου με τον περιβάλλοντα χώρο (στο λιμάνι των Αβδήρων-ταβέρνα Παπαργύρη) (εισηγητής Δήμαρχος)».

ΑΓΩΝΑΣ
Το ότι δεν πάμε καθόλου , μα καθόλου καλά, δε χρειάζεται να σας το πει η στήλη…. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται , και πόσο μάλλον όταν βιώνονται και η καθημερινότητα των πολιτών με ότι αυτή συνεπάγεται επιδεινώνεται με γεωμετρική πρόοδο….. Εκείνο που ίσως θα πρέπει να σας επισημάνει η υπογράφουσα είναι ότι θα πρέπει να κρατήσετε γερά και να αποφύγετε πάσης φύσεως αγχολυτικά σκευάσματα….. Κάποιοι βάλθηκαν να μας αποτρελάνουν…..να μας εξαθλιώσουν και να μας ρίξουν στα ψυχοφάρμακα…. Όμως εμείς αντίσταση και μόνο αντίσταση και το ηθικό ψηλά…..και αν σα

Σχετικά Άρθρα