Γενική

Λάσπη… (η)

Μα καλά τι κάνει ο «Μπένης», για τον Βενιζέλο μιλάω μην τον μπερδέψετε με τον δικό μας τον Δημητράκη. Έχει «σκύψει» για να κάνει όλα τα χατίρια των πάσης φύσεως ευρωνταβατζήδων, διαλύοντας την Ελληνική οικογένεια. Αν εκείνου του αρέσει το «σκύψιμο» και τα συνεπακόλουθα, δικαίωμά του! Εμάς δεν μας αρέσει και δεν πρόκειται να τους ανεχθούμε άλλο!
Αμ και οι άλλοι; Οι αντιπολίτευση ντε. Αυτοί και αν είναι. Αντί να πιέσει η αντιπολίτευση για προσφυγή σε εκλογές, για ν’ απαλλαγεί η χώρα από τους δυνάστες με δημοκρατικό τρόπο, κάνει τα στραβά μάτια και αφήνει τους Έλληνες στο έλεος των εισπρακτόρων της διεθνούς μαφίας. Και οι Έλληνες πολίτες αρχίζουν να σκέφτονται άλλες λύσεις που καθόλου δεν θα είναι σύμφωνες με τα χρηστά δημοκρατικά ήθη.
Το ότι έχουν αρχίσει να μιλούν για Γουδή δεν απέχει και μακριά από την επόμενη σκέψη για στήσιμο σε πραγματικό επίπεδο. Κάντε λοιπόν κάτι τώρα, προτού αναποδιάσουμε όλοι ακόμη περισσότερο.
Να τα αφήσω αυτά και να πάω στα τοπικά
«Τέλος εποχής» από σήμερα για τον σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων στο 8 ο χιλιόμετρο Ξάνθης- Σταυρούπολης! Η αρμόδια επιτροπή απέρριψε το αίτημα του Συνδέσμου διαχείρισης για την εγκατάσταση στο σημείο εξοπλισμού μεταφόρτωσης.
Και πρέπει επιτέλους όλοι να μάθουμε τι είναι η διαχείριση απορριμμάτων! Ο Δήμαρχος έκανε κάποιες προσπάθειες τότε όταν ήθελε να φέρει το Φύσης αλλά μέχρι εκεί. Δεν ήταν ικανός να μας περάσει από τη μια εποχή στην άλλη! Μπορεί δηλαδή, ο -τεχνολογικά ξεπερασμένος για την υπόλοιπη Ευρώπη- ΧΥΤΑ Ξάνθης, από μόνος του να μας κάνει κοινωνούς της ανακύκλωσης και της σωστής διαχείρισης των απορριμμάτων;
Δεν το νομίζω, γι αυτό υπήρξε και η κάθετη αντίδραση για τον σταθμό μεταφόρτωσης δίπλα στο κατασκηνωτικό κέντρο των προσκόπων. Σε άλλες χώρες θα είχαν πείσει τους προσκόπους και θα το λειτουργούσας στις εγκαταστάσεις τους υπό τύπο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Σχετικά Άρθρα