Γενική

Έγραψαν οι τοικές εφημερίδες


ΜΑΧΗΤΗΣ
Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και εκατέρωθεν αιχμές, η υποψηφιότητα Αγκόρτζα στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων και το ψηφοδέλτιο της παράταξης Στυλιανίδη, τέθηκε προ συζήτηση στα προ ημερησίας διατάξεως θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο και κυριάρχησε της συνεδρίασης, τη Δευτέρα το βράδυ.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Απόστολος Αγκόρτζας απουσίαζε από τη συνεδρίαση.
Επιπλέον, η καταβολή έκτακτης εισφοράς στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων, πυροδότησε το κλίμα και επανάφερε στο προσκήνιο το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Τσεγγελίδης και Ξυνίδης, διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τον σύνδεσμο, καθώς ο μεν κος Τσεγγελίδης θεωρεί ότι εκ των υστέρων καλείται η Δημοτική Αρχή Ξάνθης να πληρώσει λάθη του παρελθόντος, ο δε κος Ξυνίδης θεώρησε επιτακτική την ανάγκη οικονομικής στήριξης του Συνδέσμου, επικαλούμενος τις “καμπάνες” της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα προκύψουν, εφόσον η χωματερή που χρησιμοποιείται σήμερα είναι παράνομη.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ Μανώλη Φανουράκη και θεσμούς (Κέντρο Πολιτισμού), μόνο και μόνο για να κάνει τα «χατίρια» του Προέδρου του στη Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Ηρακλή Ζωγράφου. ευλογώντας μια εκδήλωση στην οποία ουσιαστικά….υποκαταστάθηκαν οι…ρόλοι!!! Συγκεκριμένα ενώ το τοπικό συμβούλιο είναι…τοπικό (δηλαδή μόνο της πόλης), σε αντίθεση με τις Γιορτές Π. Πόλης που αντανακλούν στο Δήμο όλων των οικισμών (Σταυρούπολης, Κιμμερίων και Ευμοίρου), ο Δήμαρχος αποδέχτηκε μια πρόταση, χωρίς καν να εξετάσει το «βάθος» αλλά και τις σκοπιμότητές της….Κι όλα αυτά, για να κάνει μια…ομιλία ο Πρόεδρος κ.Ηρακλής Ζωγράφος. δίνοντας επαίνους με την…υπογραφή του Δημάρχου αλλά και του…ιδίου, ως είδος…αναμνηστικού δώρου!

ΕΜΠΡΟΣ
Μία θαυμάσια ευκαιρία να μάθουμε τους γείτονές μας και να μας μάθουν ακόμα καλύτερα αποτέλεσε η φετινή διοργάνωση της τοπικής γιορτής του Βοϊβόντα Ντέλιο στο Ζλάτογκραντ της γειτονικής Βουλγαρίας, που φέτος αφιέρωσε τις εκδηλώσεις στις γεύσεις, τα αρώματα, τις μουσικές και τους χορούς της Ξάνθης. Τη διοργάνωση ανέλαβε ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και μεγάλος επιχειρηματίας της περιοχής Αλεξάντερ Μιτούσεφ από τη Βουλγαρία και το ζαχαροπλαστείο «Κάτι Άλλο» από την ξανθιώτικη πλευρά.

ΑΓΩΝΑΣ
Βγήκε χθες ο υπουργός των Οικονομικών μας , ο Βαγγέλης και ανακοίνωσε και νέα δυσβάσταχτα μέτρα για τους Έλληνες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου….. Αν τον παρατηρούσε κανείς, θα διαπίστωνε πως άλλα έλεγε και άλλα εννοούσε κατά βάθος….. Η γλώσσα του σώματος και οι εκφράσεις του προσώπου ήταν σε πλήρη αντίθεση με τα όσα έρεαν από το στόμα του ….. Από την μια ήταν να τον λυπάσαι και από την άλλη να τον γιαουρ…. Για δες καιρό που διάλεξε τσάρος της ελληνικής οικονομίας να γεννεί….. Δεν ήξερε, δε ρώταγε τον Παπακωνσταντίνου….;

Σχετικά Άρθρα