Γενική

«Βράδυ» και «Dancing on ice» στον ANT1; Τι λέει ο ίδιος;

Στις φήμες που τον θέλουν να συνεχίζει φέτος στον ΑΝΤ1 την παρουσίαση της επιτυχημένης του εκπομπής, «Βράδυ», αλλά και σε εκείνες που κάνουν λόγο για συμμετοχή του στο «Dancing on ice» ως μέλος της κριτικής επιτροπής, με παρουσιάστρια του show τη Τζένη Μπαλατσινού, μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης».
«Δεν είπα ότι πάω (στον ΑΝΤ1). Ο Γιάννης Λάτσιος είπε ότι μιλήσαμε» δήλωσε αρχικά ο γνωστός εκδότης, ενώ σχετικά με τη μέρα που θα προβάλλεται το «Βράδυ» αν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον ΑΝΤ1, σχολίασε: «Πέμπτη, Παρασκευή… Δεν ξέρω. Μπορεί να είναι μια μέρα, μπορεί να είναι δυο μέρες, μπορεί να μην είναι καθόλου. Έχουμε κάνει μια συζήτηση, αλλά δεν έχουμε κλείσει κάτι. Και δεν είναι θέμα χρημάτων ή μη χρημάτων. Απλά μιλήσαμε με το κανάλι».
Λίγο αργότερα, η δημοσιογράφος του Star ρώτησε τον Πέτρο Κωστόπουλο αν οι συζητήσεις αυτές περιλαμβάνουν και το πολυαναμενόμενο «Dancing on ice»: «Λίγο, ναι. Πιο πολύ τη γυναίκα μου και λιγότερο εμένα» απάντησε εκείνος, ενώ συνέχισε κάνοντας χιούμορ για την ενδεχόμενη τηλεοπτική συνεργασία με τη σύζυγό του: «Εμένα θα μου άρεσε να κάνω πρωινό για να μπορώ να τσακώνομαι! Ο Λιάγκας με τη Φαίη, κι αυτοί τσακώνονται, μην νομίζεις. Πέφτουν μπουνιές και κλωτσιές! Θα βγάζαμε ένα ωραίο χαρακτήρα. Το κακό είναι ότι εγώ δεν μπορώ να ξυπνήσω. Εγώ ξυπνάω την ώρα που εσείς τελειώνετε περίπου. Με σκέφτεσαι εμένα τώρα εκεί; Πέρα από το να μαγειρεύω, που θα το έκανα πολύ καλά, σε όλα τα υπόλοιπα θα ήμουν χάλια. Θα ήμουν, πρωί πρωί, ένας κακομούτσουνος, αξύριστος με τα μούτρα κάτω. Θα έβριζα και κανέναν άνθρωπο, θα με σκούνταγε η άλλη… “Ξύπνα ρε!” θα μου έλεγε!».

Σχετικά Άρθρα