Γενική

Περιφερειάρχης και μεταφορείς συμφώνησαν για τη μεταφορά των μαθητών στην Π.Ε. Καβάλας

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η σύσκεψη για τη μεταφορά των μαθητών στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Άρη Γιαννακίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαου Γρανά, του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Πολιτισμού Κώστα Παπακοσμά των Περιφερειακών Συμβούλων Γιώργου Γερομάρκου, Χρυσόστομου Παπαδόπουλου, Αναστασίου Τσαλδαρίδη και Γιώργου Χριστοδουλίδη, εκπροσώπων των μέσων μεταφορά των μαθητών, Σίμο Γιοβανάκη, πρόεδρου του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, Δημήτρη Κουνατίδη εκπρόσωπου των ΤΑΧΙ και του Χαράλαμπου Τουμανίδη Πρόεδρου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, καθώς επίσης του διευθυντή Εκπαίδευσης της Π/θμιας Νίκου Γεωργιάδη και εκπροσώπου του διευθυντή εκπαίδευσης της Δ/θμιας.
Ο κ. Γιαννακίδης, με το πέρας της σύσκεψης θέλησε να ευχαριστήσει τους μεταφορείς για το έργο τους και την άριστη συνεργασία που είχαν. «Συναποφασίσαμε ως Περιφερειάρχες σε μια κοινή σύσκεψη που είχαμε με το Υπουργείο Μεταφορών να επιφορτιστούμε με την αρμοδιότητα για τη μεταφορά των μαθητών, στο μεταβατικό στάδιο όπου παρατηρείται ένα τεράστιο κενό, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2011. Και στη σημερινή σύσκεψη, πρυτάνευσε η αγάπη όλων για τους μαθητές και κυριάρχησε η εξαιρετική συνεργασία που έχουμε με τους μεταφορείς. Θα αντιμετωπίσουμε όποια προβλήματα έχουν ανακύψει ή θ’ ανακύψουν» δήλωσε.
Από την πλευρά του, ο κ. Γιοβανάκης σημείωσε ότι «η μεταφορά των μαθητών θα γίνεται με ειδικό μαθητικό δελτίο και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η δε μεταφορά των ατόμων με ειδικές ανάγκες (Ειδικό Σχολείο «Παιδόπολις») θα γίνεται σύμφωνα με την παλιά σύμβαση».

Σχετικά Άρθρα