Γενική

Εξιχνιάστηκε κλοπή μοτοποδηλάτων


Κατασχέθηκαν έξι κινητήρες πέντε μοτοποδήλατα, δύο mini μοτοποδήλατα και μία μοτοσικλέτα

Εξιχνιάστηκε, από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Καβάλας και το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης Καβάλας, η κλοπή μοτοποδηλάτου. Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και αστυνομικές έρευνες της Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Καβάλας και του Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης Καβάλας, προέκυψε ότι ένας 19χρονος ημεδαπός, είναι δράστης πολλών κλοπών δίκυκλων μοτοσικλετών-μοτοποδηλάτων.
Σε κατ΄ οίκων έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, στο σπίτι και σε αποθήκη συγγενικού προσώπου του 19χρονου, την οποία είχε μετατρέψει σε παράνομο εργαστήριο τροποποίησης και επισκευής δίκυκλων μοτοσικλετών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: έξι κινητήρες, πέντε μοτοποδήλατα, δύο mini μοτοποδήλατα μία μοτοσικλέτα, γρανάζια, αλυσίδες και κύλινδροι δίκυκλων μοτοσικλετών- μοτοποδηλάτων.
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ένας από τους έξι κινητήρες, που κατασχέθηκαν, πρόκειται για κινητήρα δίκυκλου μοτοποδηλάτου, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή, την 05-01-2011, στο Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου Δράμας και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Οι δράστης δεν συνελήθφη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα