Γενική

Ενισχύστε τον σύλλογο αιμοδοτών νομού Ξάνθης «Η Αγάπη»


Για άλλη μια χρονιά κυκλοφορεί το ΛΑΧΕΙΟ της ΑΓΑΠΗΣ

Η επιστολή του συλλόγου αναφέρει: Αγαπητοί συμπολίτες, Τα τελευταία πέντε έτη στηρίζετε ιδιαίτερα τις δράσεις και πρωτοβουλίες του συλλόγου μας που έχουν ως στόχο την προώθηση και εδραίωση της Ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Νομό μας μέσω της αγοράς έστω και ενός λαχνού μας ετησίως. Γνωρίζετε οι περισσότεροι λίγο ή πολύ την προσφορά του Συλλόγου της «Αγάπης» στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία. Υπάρχει τελευταία εντονότατη δραστηριοποίηση εξαιτίας πολλών παραγόντων αλλά κυρίως λόγω της αύξησης των αναγκών σε αίμα (λευχαιμίες, καρκίνοι, εγχειρήσεις καρδιάς, γαστρορραγίες).
Κατά το έτος 2010 βοηθήθηκαν μέσω της «αγάπης» των εθελοντών αιμοδοτών-μελών του συλλόγου μας 1.714 συμπολίτες μας και συνεχίζουμε με τους ίδιους ρυθμούς διότι «δίνουμε το αίμα μας γιατί μας περισσεύει η αγάπη».
Βασική προϋπόθεση της εύρυθμης λειτουργίας του Συλλόγου είναι η οικονομική του αυτοτέλεια ώστε να συνεχίζει και να επεκτείνει τις δράσεις του. Ένας σύλλογος που ποτέ δεν ήταν κρατικοδίαιτος και βασιζόταν στις ευγενικές συνεισφορές των συμπολιτών του αλλά και των επιχειρήσεων και εταιριών της περιοχής μας. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι τα περσινά έσοδα είναι που κρατούν ακόμα σε λειτουργία τα γραφεία μας αφού οι κρατικές οικονομικές ενισχύσεις είναι μηδαμινές έως ανύπαρκτες με λαμπρές εξαιρέσεις τους Δήμους Ξάνθης και Μύκης και την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης έστω και με τα περιορισμένα οικονομικά τους.
Φέτος για άλλη μια χρονιά κυκλοφορεί το ΛΑΧΕΙΟ της ΑΓΑΠΗΣ, με κόστος λαχνού το 1 ευρώ και δώρα ένα μηχανάκι 125cc και δύο ποδήλατα επώνυμων εταιριών. Η κλήρωση θα γίνει με το λαϊκό λαχείο της 25ης Οκτωβρίου του 2011 και κάθε λαχνός έχει πάνω τυπωμένους τέσσερις νικηφόρους αριθμούς.
Παρακαλούμε για μια ακόμη φορά να ενισχύσετε τις δράσεις μας. Δε ζητιανεύουμε! Προσφέρουμε και διεξάγουμε αξιοπρεπώς για άλλη μια χρονιά μία λαχειοφόρο αγορά με καθαρά διαφανείς όρους. Από το περιορισμένο υστέρημα όλων μας μπορούμε να διαθέσουμε ένα ευρώ για την «αγάπη» της Ξάνθης που βοηθάει οποιονδήποτε χτυπήσει την πόρτα της.
Έχει οριστεί με απόφαση του Δ.Σ. πενταμελή οικονομική επιτροπή που αποτελείται από τους εξής :
Πρόεδρος Φωτιάδης Νικόλαος , Στρατηγός Ε.Α.
Αντιπρόεδρος: Κιούση Σιούτη Κυριακή , Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης.
Γραμματέας: Στυλιανίδου Ασπασία , Πρόεδρος Γηροκομείου Ξάνθης ¨Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ¨
Μέλος: Τσαμπάζης Χρήστος , Ταμίας Δ.Σ. Συλλόγου ¨Η ΑΓΑΠΗ¨
Μέλος: Παπαευστρατίου Γεώργιος , Β΄ Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου ¨Η ΑΓΑΠΗ¨
Οι όροι της λαχειοφόρου έχουν κατατεθεί στην συμβολαιογράφο Ευμορφία Παπαγιάννη (4ης Οκτωβρίου 1, Ξάνθη) με την υπ’ αριθμ. 31107/4-7-2011 πράξη της.
“Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται, ξέρεις όμως πάντα ποιος θα σε βοηθήσει.”

Σχετικά Άρθρα