Γενική

Ατζέντα

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Έκθεση φωτογραφίας της ΛΙΑΣ ΖΑΝΝΗ με τίτλο “ημερολόγιο”. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 15 Ιουνίου, 19:30, στο κτηριο του ΠΑΚΕΘΡΑ (Μ.Μπότσαρη 20, Ξάνθη). Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ο «Όμιλος Κοινωνικού Προβληματισμού» Ξάνθης, σε συνεργασία με το «Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης» και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, «Όμορφη Πόλη», διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ελλάδα και γειτονικές χώρες: οικονομικές και πολιτικές σχέσεις και πορείες», την Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011, ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων τής «Καπναποθήκης Π», Καπνεργατών 9. Ομιλητές: Δρ. Ηλίας Κουσκουβέλης, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, π. Πρύτανης Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κ. Νικόλαος Καρανάσιος, Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΙ Σερρών, και κ. Δημήτριος Μπένης, Οικονομολόγος, Επιχειρηματίας. Συντονιστής: κ. Αθανάσιος Τσακνάκης, Καθηγητής Ξένων Γλωσσών, Συγγραφέας. Είσοδος ελεύθερη.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ώρα 7.30 το απόγευμα εγκαινιάζεται το Μονοπάτι της Ζωής, που δημιουργήθηκε πίσω από το Νησάκι, στην παρακοσύνθια περιοχή, με την εθελοντική εργασία πλήθους συμπολιτών μας. Το Δίκτυο Λόγου και Πράξης θα παραδώσει στην Πόλη μας, στο πρόσωπο του πρώτου πολίτη της Δημάρχου Ξάνθης, το όλο έργο.

Σάββατο 02 και Κυριακή 03 Ιουλίου 2011.

Στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. Διήμερο Σεμινάριο Θεραπείας Gestalt και Κίνησης με θέμα: «Άφημα ή κράτημα στο σώμα και την ψυχή: Ο δρόμος για την απόλαυση». Συντονίζουν η Σταυρούλα Σεχλίδου, ψυχολόγος, κοιν. λειτουργός, εκπ. ψυχοθεραπεύτρια Gestalt και ο Κωνσταντίνος Κατσαμάκης, κινησιολόγος, χορευτής, δάσκαλος χορού.

Σχετικά Άρθρα