Γενική

Αστυνομικό δελτίο


Εξιχνίαση κλοπών
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών και της προανάκρισης, που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής, μετά την σύλληψη στις 04-02-2011, 36χρονου ημεδαπού για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων, ο οποίος όπως αποδείχθηκε απέκριπτε και μεγάλο αριθμό αντικειμένων – προϊόντων κλοπών – διαρρήξεων, που είχαν διαπραχθεί στην ευρύτερη περιοχή μας σε οικίες, καταστήματα και διαμερίσματα, διαπιστώθηκε ότι συνεργαζόταν με άλλους δύο (2) αλλοδαπούς ηλικίας 21 & 22 χρονών αντίστοιχα και έναν (1) ημεδαπό ηλικίας 21 χρονών.
Συγκεκριμένα όπως προέκυψε από την ενεργηθείσα προανάκριση, οι ανωτέρω τέσσερις (4) δράστες, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα και είχαν διαπράξει κατά τον τελευταίο χρόνο, σωρεία κλοπών στην περιοχή της Ροδόπης.
Επιπλέον, αφαιρέσαν από κοινού, από καταστήματα, οικίες αγροκτήματα μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικών μηχανημάτων και εργαλείων, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, Ι.Χ.Ε. και Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα καθώς και χρηματικά ποσά.
Οι δύο αλλοδαποί και ο 21χρονος ημεδαπός δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Τροχαίο ατύχημα
Τραυματίστηκε ελαφρά, πρωινές ώρες της 09-06-2011, στην Κομοτηνή ένας 34χρονος ημεδαπός, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κομοτηνής για νοσηλεία.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Σύλληψη για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών
Συνελήφθη βραδινές ώρες της 09-06-2011, στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, ένας 35χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω κρίθηκε ύποπτος και προ του επικείμενου αστυνομικού ελέγχου, απέρριψε στο έδαφος ένα (1) χρησιμοποιημένο αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένο με καπνό. Στη συνέχεια, κληθείς, παρέδωσε οικειοθελώς μία (1) νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) μεικτού βάρους 2,2 γραμμαρίων.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος θα προσαχθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Εξιχνίαση ληστείας
Εξιχνιάσθηκε, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Κομοτηνής, ληστεία κατά την οποία την 04/05-05-2010 ένας 31χρονος ημεδαπός σε συνεργασία με έναν ακόμη δράστη αγνώστων στοιχείων, ο οποίος αναζητείται, εισήλθαν σε οικία 79χρονης ημεδαπής και αφού την γρονθοκόπησαν, την φίμωσαν και την έδεσαν, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) Ευρώ περίπου.
Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα