Γενική

Λάδι στην φωτιά για το θέμα της … «Στήριξης»


Επιστολή Χατζηγκενέ Ιρφάν πρώην νομαρχιακού συμβούλου του Καραλίδη

Αφού τον απέκλεισε από το ψηφοδέλτιό του ο Φώτης Καραλίδης ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ βρήκε την ευκαιρία να «πάρει το αίμα του πίσω». Έστειλε επιστολή στήριξης του πρώην γαλάζιου νομάρχη Γιώργου Παυλίδη.
Η επιστολή αναφέρει: «Με έκπληξη διάβασα αερολογίες στον Τύπο για τον Φορέα Ανθρωπιάς η «Στήριξη», που λειτουργούσε στην Νομαρχία Ξάνθης. Είμαι περήφανος που δούλεψα για τον Φορέα Ανθρωπιάς εκ μέρους της αντιπολίτευσης, στην επιτροπή επιλογής για την παροχή βοήθειας στους συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη.
Το κάναμε με σεβασμό στον άνθρωπο, στα προσωπικά του δεδομένα, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες με μόνο σκοπό την ανακούφιση των αναγκών. Στηρίχθηκαν άνθρωποι άρρωστοι, άποροι, πάμπτωχοι, δόθηκαν συστήματα γραμμής ζωής, ανακουφίστηκε η ανάγκη, ο πόνος και η πείνα. Λυπάμαι για τις ψευδείς και ανυπόστατες αναφορές περί προεκλογικής δραστηριοποίησης, η οποία ουδέποτε υπήρξε.
Αυτός ο μοναδικός στην Ελλάδα φορέας, πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει, ειδικά τώρα, μέσα στην κρίση, όταν άνθρωποι δυσκολεύονται να επιβιώσουν».

Σχετικά Άρθρα