fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες


ΑΓΩΝΑΣ
Συγκροτήσαμε σήμερα κίνηση ανεξαρτήτων πολιτών με την επωνυμία Σπίθα Ξάνθης, προσυπογράφοντας την διακήρυξη του ιδρυτή της Μίκη Θεοδωράκη για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Άμεση Δημοκρατία, Πατριωτική Αναγέννηση. Είμαστε πολίτες που έχουν αποστασιοποιηθεί απο το υπάρχον πολιτικό και κομματικό κατεστημένο εδώ και πολύ καιρό. Βιώνουμε χρόνια τώρα την αδιαμφισβήτητη κρίση των δομών της Ελληνικής κοινωνίας, με την εναλλαγή των δυο πόλων του μονοκομματικού δικομματισμού, από την μεταπολίτευση έως σήμερα.

ΕΜΠΡΟΣ
Φουντώνει» η κόντρα μεταξύ του πρώην νομάρχη Ξάνθης και νυν επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Περιφερειακή αναγέννηση» κ. Γιώργου Παυλίδη και του πρώην επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στη νομαρχία Ξάνθης και νυν αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Φώτη Καραλίδη. Σημείο τριβής ο φορέας κοινωνικής αλληλεγγύης με την επωνυμία «Στήριξη» που ιδρύθηκε πριν 3 χρόνια με απόφαση του νομαρχιακού Συμβουλίου και «θρυαλλίδα» για ν’ ανοίξει ο κύκλος αντιπαράθεσης ήταν η απόφαση του αντιπεριφερειάρχη για «μετακόμιση της» από το χώρο που στεγαζόταν (μια μονοκατοικία στην παλιά αστυνομία) στο κτίριο του πρώην Εθνικού Οργανισμού καπνού. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Παυλίδη ο οποίος σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας που εξέδωσε κάνει λόγο για: «ενέργειες του τύπου «αποφασίζομεν» και «διατάσσομεν» αλλά και «εκτελούμεν» χωρίς απόφαση του αρμόδιου θεσμικού οργάνου του Δ.Σ. της «Στήριξης». Παράλληλα ο κ. Παυλίδης στρέφει τα πυρά του ενάντια στον περιφερειάρχη κ. Γιαννακίδη ζητώντας του να δώσει δημόσια εξηγήσεις: «για όσα πραξικοπηματικά συμβαίνουν», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Στην Σαουδική Αραβία βρέθηκε από τις 23 ως και τις 28 Μαίου ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, που πήγε εκεί ως επίσημος προσκεκλημένος του δεύτερου αντιβασιλέα του Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Αμπντουλάχ Μπιν Αμπντουλαζίζ Ελ Σαούντ και Υπουργού Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας Εμίρ Ναίφ Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ.
Όπως έγινε γνωστό, την Τετάρτη 25 Μαίου 2011, ο Μετέ συμμετείχε στην τελετή βράβευσης του διαγωνισμού «Σούνας του Προφήτη» ως επίσημος προσκεκλημένος και μαζί με τους υπόλοιπους εκπροσώπους των μουσουλμανικών κοινοτήτων 150 κρατών, έφερε εις πέρας το καθήκον της Ούμρα.

ΜΑΧΗΤΗΣ
Τον τελευταίο καιρό, και ενόψει έλλειψης ειδήσεων γύρω από τη SKODA Ξάνθη, πολλά ακούγονται και γράφονται σε διάφορα site και αθλητικές εφημερίδες της Αθήνας για επιστροφή πρώην ποδοσφαιριστών στη SKODA Ξάνθη. Ακούστηκαν τα ονόματα των Στέλιου Βενετίδη, Δημήτρη Γελαδάρη, Χάρη Παππά, Ντενίζ Μπαϊκαρά, Πασχάλη Μελισσά και άλλων.
Ο αθλητικογράφος του «Μ», Γιάννης Τσιλιγκιρίδης, επικοινώνησε τηλεφωνικά χθες το πρωί με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, κ. Χρήστο Πανόπουλο και του ζήτησε να ξεκαθαρίσει αν τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό ισχύουν.
Ο κ. Πανόπουλος απάντησε με ειλικρίνεια διαψεύδοντας όλα τα αβάσιμα και ψευδή ρεπορτάζ τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Διαψεύδω κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται για επιστροφή πρώην ποδοσφαιριστών στην ομάδα!… Όσα γράφονται τον τελευταίο καιρό είναι ψευδή, δεν έχουν ίχνος αλήθειας και δεν ισχύουν. Θα κάνουμε νέες μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα και θα θέσουμε καινούριους στόχους στο νέο πρωτάθλημα…».
Επίσης ο κ. Πανόπουλος διέψευσε και τις φήμες για μεταγραφή του Καλτσά από την ομάδα της Βέροιας.

Σχετικά Άρθρα