Γενική

Αστυνομικό δελτίο

Παρασύρθηκε πεζός
Την Τετάρτη 1.06.2011 και ώρα 03.30 στην Ξάνθη, Ι.Χ.Ε αυτ-το οδηγούμενο από 55χρονο ημεδαπό, παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά 68χρονη ημεδαπή.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Ξάνθης. Διενεργήθηκε έλεγχος μέθης με αλκοολόμετρο σε οδηγό και πεζή με αρνητικό αποτέλεσμα και για τους δύο.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Επιτυχία του τμήματος συνοριακής φύλαξης Κοτύλης
Την Πέμπτη 2.06.2011 και ώρα 08.45, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης στον Α/Κ Βανιάνου επί της Εγνατίας Οδού, κατελήφθη 29χρονος αλλοδαπός πολίτης Βουλγαρίας ως οδηγός Ι.Χ.Ε αυτοκίνητου (πολυμορφικού) να μεταφέρει τέσσερις αλλοδαπούς πολίτες Αφγανιστάν ηλικίας 20, 24, 28 και 33 ετών αντίστοιχα καθώς επίσης και τρεις πολίτες Σομαλίας ηλικίας 26,26 και 25 ετών αντίστοιχα οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων και λοιπών νομίμων διατυπώσεων. Το Ι.Χ.Ε αυτ-το κατασχέθηκε καθώς επίσης και τρία κινητά τηλέφωνα τα οποία κατείχε ο διακινητής. Ανωτέρω δράστες με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης που διενεργεί την προανάκριση θα αποσταλούν κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κών Ξάνθης.

Σύλληψη ενός ατόμου για επαιτεία στη Ξάνθη
Την Τετάρτη 1.06.2011 και ώρα 20.50 στο 1ο χλμ. Ξάνθης – Πετεινού, από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, κατελήφθη 24χρονη ημεδαπή να επαιτεί από διερχόμενους πολίτες, έχοντας στην αγκαλιά και το ανήλικο τέκνο της. Δράστιδα συνελήφθη και με προφορική εντολή του κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κών Ξάνθης αφέθηκε ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα