Γενική

…ταραΣΤΑΥΡΟΥνήματα


Τα βάλαμε σε μια τάξη τα πράγματα στο ΙΚΑ
Το ότι δεν θα γίνουμε άνθρωποι το ξέρουμε όλοι μας. Γιατί; Απλό και εξηγώ: Ένας γιατρός του ΙΚΑ Ξάνθης βλέπει κάθε μήνα, δουλεύοντας κάποιες ώρες στο Ίδρυμα όλες τις εργάσιμες ημέρες (λέμε τώρα!), κάμποσες εκατοντάδες περιστατικών και αμείβεται κανονικά με το μισθό του, ο οποίος καθαρά μόλις που ξεπερνάει το χιλιάρικο.
Ε! Λοιπόν πριν δυο μήνες με την απεργία και την «τρίπλα Λοβέρδου», που έδωσε συνταγολόγια του ΙΚΑ και σε γιατρούς «έξω» (ΟΠΑΔ ΟΑΕΕ), τότε με τα περίφημα χαρτάκια που αποτιμούνταν στα 20 ευρώ (η πρώτη επίσκεψη) ή και 10 ευρώ (η δεύτερη), αρκετοί γιατροί έκοψαν, λέει, και 300 και 400 «χαρτάκια» σε κανα δυό εβδομάδες μέσα.
Ένας απλός πολλαπλασιασμός δείχνει το μέγεθος της… εξοικονόμησης που επετεύχθη από το ΠαΣΟΚ. (Εις βάρος του ΙΚΑ βεβαίως και του κρατικού προϋπολογισμού).
Spam από την Εθνική Τράπεζα!
Να προσέχεται που δίνεται τα στοιχεία σας και το γράφουμε αυτό γιατί εδώ και καιρό λαμβάνουμε spam από την Εθνική τράπεζα στο e-mail της εφημερίδας μας.
Βέβαια είναι να απορεί κανείς πώς οι υπεύθυνοι της Εθνικής Τράπεζας δεν έχουν βάλει ακόμα ένα «φρένο» στους επιτήδειους αυτούς που διαρκώς, υπογράφοντας ως «National Bank of Greece», στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα σε ανύποπτους πολίτες, προτρέποντάς τους να… ανανεώσουν ή να ξεπαγώσουν λογαριασμούς και άλλα παρόμοια!
(Εννοείται φυσικά ότι όλα αυτά τα αγνοεί κανείς για να’ χει το κεφάλι του ήσυχο!)

Σχετικά Άρθρα