Γενική

Το θέμα του λογότυπου του Δήμου Αβδήρων δεν έχει κλείσει


Εντός των ημερών το νέο λογότυπο

Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιου του Δήμου Αβδήρων παρουσιάσθηκαν μερικά λογότυπα που είχαν δημιουργηθεί πρόχειρα από ορισμένους δημοτικούς συμβούλους, χωρίς στην ουσία να υπάρχει κάποια οριστική πρόταση από την πλευρά της δημοτικής αρχής.
Επειδή κανένα τους, δεν ικανοποίησε τον Δήμαρχο αλλά και τους συμβούλους που τα είδαν, προτάθηκε να συσταθεί μια επιτροπή και να γίνουν κάποιες παραδοχές για το τι πρέπει να περιλαμβάνει το λογότυπο του Δήμου Αβδήρων. Ο Βασίλης Τσολακίδης ποτέ δεν είπε ότι δεν θα είναι μέσα στο λογότυπο του Δήμου ο Δημόκριτος!!! Προφανώς οι δηλώσεις του δεν μεταφέρθηκαν σωστά. Μάλιστα ήμουν μπροστά όταν στο δημοτικό συμβούλιο είπε, «κάντε μου μερικές προτάσεις να δω πως μπορούμε να συνδυάσουμε σύμβολα και από τους τρεις συνενωμένους δήμους. Δεν αποκλείω τίποτε ούτε το Γρύπα, ούτε φυσικά τον Δημόκριτο».
Και αν και μπορούσε, δεν πήρε την απόφαση εκείνη την ώρα, παρά έκανε επιτροπή για να συζητηθεί εκτενέστερα ο θέμα!!! Πιστεύει άλλωστε στην βαθιά δημοκρατία ο Δήμαρχος. Ο Δημόκριτος θα υπάρχει στο νέο σύμβολο, όπως και ο Γρύπας, και πιθανότατα και τα άλογα του Διομήδη και κάτι σαν φύλλο καπνού για το Σέλερο. (Πως θα συνταιριάξουν όλα αυτά; Υπομονή…).

Σχετικά Άρθρα