Γενική

11.500 χιλιάρικα για οδοιπορικά υπαλλήλων του ΚΑΠΗ

Που πηγαίνουν οι εργαζόμενοι κ. Παπασταματίου;
Δεν πηγαίνουν κάπου οι υπάλληλοι αλλά παίρνουν περίπου 200 ευρώ ο καθένας για οδοιπορικά. Τώρα πως γίνεται αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Την δήλωση αυτή πάντως την έκανε ο ίδιος ο πρόεδρο του ΚΑΠΗ Ξάνθης Γιώργος Παπασταματίου το απόγευμα της Δευτέρας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Εγώ όπου και να ρώτησα στην δημόσια διοίκηση, μου είπαν ότι οδοιπορικά παίρνει κάποιος που μετακινείτε μακριά από τη έδρα της υπηρεσίας του και οπωσδήποτε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. Πως το έχει καταφέρει αυτό το πράγμα ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ Ξάνθης ο Γιώργος Παπασταματίου και πέρασε μάλιστα και έγκριση από το Δημοτικό συμβούλιο, δεν μπορώ να το καταλάβω.
Για να πω την αλήθεια ο Νίκος Ανταμπούφης το εντόπισε το θέμα κατά την συνεδρίαση του ΔΣ το απόγευμα της Δευτέρας και μου κάνει εντύπωση γιατί και οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης δεν έδωσαν σημασία και το πέρασαν στο ντούκου. Μήπως υπάρχει κάποια μυστική συμφωνία μεταξύ Παπασταματίου και παράταξης Πούλιου; (Και μια ακόμη ερώτηση: από τον Επίτροπο πως περνάνε όλες αυτές οι δαπάνες;)

Σχετικά Άρθρα