Γενική

Ευχές από τους απόστρατους Αξιωματικούς

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) Ν. Ξάνθης, με την ευκαιρία της Εορτής του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς ΕΥΧΕΤΑΙ σε όλο το προσωπικό του Δ ΣΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Και κάθε επιτυχία στο έργο τους. Επιθυμούμε επί πλέον .διερμηνεύοντας και τα αισθήματα όλων των εν αποστρατεία Αξιωματικών, οι οποίοι παρακολούθησαν, σήμερα (29-4-2011) τον εορτασμό, στο Στρατόπεδο «Υπιάτρου Τριανταφυλλίδη» στο Πετροχώρι Ξάνθης, να εκφράσουμε:
Τα Θερμά συγχαρητήρια στο Στρατηγό Διοικητή του Δ ΣΣ κ. Κωνσταντίνο Ζιαζιά για την άριστη από κάθε πλευρά, οργάνωση και την, με υποδειγματική τάξη και χειρουργική ακρίβεια, εκτέλεση της όλης εκδήλωσης του εορτασμού.
Επιθυμούμε Στρατηγέ να επισημάνουμε ιδιαίτερα, την παρουσίαση των οπλικών συστημάτων, κατά την οποία διαπιστώθηκε αφενός μεν, ότι το Δ Σώμα Στρατού διαθέτει τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα, αφετέρου δε ότι τα όπλα αυτά υπηρετούνται από προσωπικό, Αξιωματικούς και οπλίτες με υψηλό ηθικό και υψηλό επίπεδο εκπαιδεύσεως, χάρις στην σκληρή εκπαίδευση που υφίστανται οι Μονάδες ημέρα και νύχτα και υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
Με την ευκαιρία αυτή προσκαλούμε και προκαλούμε, τον οποιονδήποτε αμφιβάλει για το επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητος των Ενόπλων δυνάμεων μας και ιδιαίτερα όλους αυτούς οι οποίοι είτε λέγονται δημοσιογράφοι είτε είναι κυβερνητικά στελέχη, οι οποίοι από την πολυθρόνα του σαλονιού τους κρίνουν, επικρίνουν και με τις δηλώσεις τους βγάζουν τα απωθημένα τους έναντι των Ενόπλων Δυνάμεων, να έλθουν εδώ στη ακριτική Θράκη και στις Μονάδες του Δ ΣΣ, προκειμένου να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα νια το επίπεδο εκπαιδεύσεως των Μονάδων.
Στρατηγέ, Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης.
Για το Τοπικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ευάγγελος Κ. Λιάμπας Αντιστράτηγος ε.α
Ο Γραμματέας Παπάγος Παπανικολάου Αντισυνταγματάρχης ε.α.

Σχετικά Άρθρα